Tunelurile de sub Zidul Berlinului O poveste fascinanta despre razboiul rece cenzurarea mass-mediei de catre Casa Alba a lui JFK si doua tuneluri pe sub Zidul BerlinuluiIn vara anului 1962 anul de dupa construirea Zidului Berlinului niste tineri vest-germani si-au asumat riscul puscariei al torturii de catre Stasi si chiar de a-si Pierde viata pentru a-si salva prietenii iubitele si simpli straini din Berlinul de Est sapand tuneluri pe sub zid Apoi doua posturi de

Tunelurile de sub zidul Berlinului

de Greg Mitchell

Cod produs: 0000178794

Editura: Rao Distributie

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-006-078-9

Numar de pagini: 472

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Tunelurile de sub Zidul Berlinului. O poveste fascinanta despre razboiul rece, cenzurarea mass-mediei de catre Casa Alba a lui JFK si doua tuneluri pe sub Zidul Berlinului!

In vara anului 1962, anul de dupa construirea Zidului Berlinului, niste tineri vest-germani si-au asumat riscul puscariei, al torturii de catre Stasi si chiar de a-si Pierde viata pentru a-si salva prietenii, iubitele si simpli straini din Berlinul de Est, sapand tuneluri pe sub zid. Apoi, doua posturi de televiziune din Statele Unite au aflat de aceste proiecte secrete si au intrat intr-o cursa de a fi primele care le documentau din interior. Presedintele John F. Kennedy era reticent insa fata de orice lucru care ar fi putut duce la o confruntare cu Uniunea Sovietica, si a aprobat masuri fara precedent pentru a impiedica realizarea celor doua  documentare de televiziune, punand la incercare limitele presei libere in era escaladarii tensiunilor nucleare. 


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-006-078-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 472
Tip coperta Necartonat
Autor

Greg Mitchell

Scroll