Paginile acestei c&259;r&539;i sunt un mic e&537;antion al amintirilor din via&539;a autoarei anonime spiritist&259; si medium de renume din BraziliaIat&259; ce i-au transmis Instructorii ei Spirituali referitor la subiectul acestei c&259;r&539;i„Vei relata ceea ce ai tr&259;it ca medium de când te-ai n&259;scut &537;i nimic mai mult Vei fi asistat&259; de superiorii din Lumea de dincolo în timp ce vei descrie tr&259;irile alese de ei din

Uimitoarele amintiri ale unui medium faimos

de Anonimus

Cod produs: 0000204662

Editura: Editura Ganesha

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8742-93-9

Numar de pagini: 266

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Paginile acestei cărți sunt un mic eșantion al amintirilor din viața autoarei anonime, spiritistă si medium de renume din Brazilia.
Iată ce i-au transmis Instructorii ei Spirituali referitor la subiectul acestei cărți:
„Vei relata ceea ce ai trăit ca medium de când te-ai născut și nimic mai mult. Vei fi asistată de superiorii din Lumea de dincolo în timp ce vei descrie trăirile alese de ei din amintirile tale personale, și vei scrie sub impulsul inspirației.”

Mediumul anonim, autoarea acestei cărți s-a născut deja ca mediu format, cu toate facultățile mediumnice înnăscute. La doar 29 de zile de viață, ea a intrat într-o stare cataleptică foarte profundă, încât membrii familiei au considerat-o moartă. Doar mama fetiței credea cu tărie că micuța nu era moartă ci a fost cuprinsă de o boală necunoscută care avea totuși un leac. Profund credincioasă, mama a înălțat o rugă fierbinte Fecioarei Maria rugând-o cu umilință și cu iubire să îi salveze fetița, și cu ocazia aceasta a făcut și un legământ, prin care își încredința cu totul fiica divinității dacă va fi readusă la viață.
Fetița și-a revenit prin grația Fecioarei Maria și, din acel moment, putem afirma că a început menirea ei de medium pe Pământ. Autoarea consideră acest moment din viața ei ca o necesitate de a muri efectiv pentru ea însăși și de a reînvia întru respectarea legilor lui Dumnezeu și întru îndeplinirea datoriei pe care odinioară o nesocotise, angrenându-și în mod greșit liberul arbitru. Darul de medium i-a fost oferit de Dumnezeu pentru a-și putea reabilita Spiritul vinovat, iar revelația doctrinei spiritiste i-a fost dăruită pentru a o dezvolta și a o pune în practică întru regenerarea ei și întru folosul aproapelui, prin transmiterea învățăturilor ei.
Paginile acestei cărți cuprind câteva din experiențele paranormale pe care această femeie le-a trăit în decursul existenței sale, începând deja de la o vârstă fragedă. La vârsta de 4 ani ea comunica deja cu spiritele dezăncarnate, prin intermediul clarviziunii și al claraudiției. Le vedea și vorbea cu ele, considerându-le membrii familiei din care făcea parte.
Doctrina Domnului, speranța în dreptatea Lui, credința și răbdarea care au condus-o întotdeauna către spiritism, dezvoltarea înzestrărilor mediumnice care s-au manifestat spontan încă din copilăria ei, i-au dat suficientă forță pentru a depăși și a învinge greutățile pe care a trebuit să le suporte în timpul încarnării ei ispășitoare, care este consecința inexorabilă a unui trecut spiritual în dizarmonie cu binele.
Autoarea anonimă relatează evenimente dureroase, pline de suferință prin care a trecut, suferințe care reprezintă consecințele acțiunilor sale greșite dintr-o viață anterioară în care s-a sinucis, provocând prin această acțiune o durere foarte mare tatălui ei, alături de care a trăit și a aprofundat iubirea mai multe vieți, dar pe care a blocat-o în ultima ei viață anterioară prin sinuciderea sa.
Autoarea anonimă descrie, de asemenea, în această carte, cum își recupera greșelile din trecut, conlucrând cu un spirit dezîncarnat, cu care erau suflete-surori, la îngrijirea bolnavilor și obsedaților, la îngrijirea sinucigașilor. Ea era mediumul prin care el prescria tratamente și medicamente bolnavilor de pe Pământ.
Evenimentele relatate în această carte sunt experiențe de regresie a memoriei în stare de transă, amintiri din reîncarnări anterioare, fenomene de materializare, de premoniție,cazuri de obsesie, de alienare gravă care pot fi tratate din planurile astrale superioare și la care ea, ca medium a asistat sau a ajutat prin diferite modalități. Ele sunt explicate pe larg din perspectiva Științei Celeste pentru a fi înțelese și apoi, sunt urmate de experiențe concrete pentru a le exemplifica.
Autoarea a fost un medium de premoniții, astfel încât orice eveniment grav, fericit sau nefericit, care o privea personal sau care afecta un membru al familiei sale sau chiar colectivitatea îi era prezentat în vise înainte să se producă, sub forma unor tablouri sau parabole. Relatările autoarei referitoare la acest subiect ne oferă mari demonstrații ale adevărului etern, manifestări ale lumii spirituale, care se întrepătrund și se relaționează cu a noastră, luând parte la toate evenimentele vieții noastre.Ele ne dovedesc continuitatea existenței sufletului după moarte, complexele lui posibilități, inidvidualitatea puternică după desprinderea de legăturile carnale, drepturile care îi sunt acordate de Legea Creației de a se înțelege cu oamenii, noile puteri dobândite de el după moarte.
“ Fie ca cititorul experiențelor paranormale trăite de mine (și descrise în această carte ) să judece și să deducă singur până unde poate ajunge misterul inefabil al mediumnității, căci ea rămâne deocamdată un mister pentru noi, care nu-i cunoaștem decât efectele surprinzătoare, adică doar o mică parte din aceste puteri stranii.”


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-8742-93-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 266
Autor

Anonimus

Numar pagini 266
Scroll