Ada Kaleh O insula de pe Dunare cu o istorie zbuciumata Un taram al legendelor printre care cea mai cunoscuta spune povestea de iubire dintre preafrumoasa Aiseh si pescarul Dragomir Un petec de pamant cu un destin tragic el disparand sub apele lacului de acumulare al hidrocentralei Portile de Fier Cea de-a saptea carte care il are ca protagonist pe jurnalistul Andrei Mladin ne introduce in atmosfera cand sumbra cand de basm a acestei asezari

Umbrele din Ada Kaleh

de George Arion

Cod produs: 0000200776

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-35-1

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Ada Kaleh. O insula de pe Dunare cu o istorie zbuciumata. Un taram al legendelor, printre care cea mai cunoscuta spune povestea de iubire dintre preafrumoasa Aiseh si pescarul Dragomir. Un petec de pamant cu un destin tragic, el disparand sub apele lacului de acumulare al hidrocentralei Portile de Fier.
 
Cea de-a saptea carte care il are ca protagonist pe jurnalistul Andrei Mladin ne introduce in atmosfera cand sumbra, cand de basm a acestei asezari condamnate la disparitie. Impreuna cu Ava Noureanu, o  colega de breasla, Andrei porneste intr-o aventura primejdioasa – aceea a descifrarii unui mister legat de soarta unor tineri detinuti aruncati intr-o hruba de pe insula. Cei doi incep o ancheta care le pune in vietile in pericol, chestioneaza martori din tara si din strainatate, ajung sa stabileasca relatii surprinzatoare intre ce li s-a intamplat celor inchisi si anumite intamplari care s-au petrecut pe santierul Bumbesti-Livezeni.
 
In acelasi timp, Andrei Mladin cunoaste angoasele provocate de o intrebare chinuitoare: este el vinovat de moartea unui necunoscut?

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-35-1
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Autor

George Arion

1 George Arion

Produse similare

Scroll