Unicorn alb si roz - jucarie din plus cu sunet 22 cmUnicorn alb si roz - jucarie din plus cu sunet 22 cm o jucarie feerica pentru micuta ta Alege cu incredere un model special de unicorn alb cu coama colorata copite si corn cu sclipici Sunetul care se declansaseaza la atingere il incadreaza perfect in atmosfera de basm din care a coborat doar pentru tineAlege cele mai frumoase jucarii pentru copilul tau alege un model inedit de unicorn special

Unicorn alb si roz - jucarie din plus cu sunet 22 cm GT55665-2

Cod produs: 0000204790

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Unicorn alb si roz - jucarie din plus cu sunet 22 cm

Unicorn alb si roz - jucarie din plus cu sunet 22 cm o jucarie feerica pentru micuta ta! Alege cu incredere un model special de unicorn alb, cu coama colorata, copite si corn cu sclipici. Sunetul care se declansaseaza la atingere il incadreaza perfect in atmosfera de basm din care a coborat doar pentru tine.

Alege cele mai frumoase jucarii pentru copilul tau, alege un model inedit de unicorn special pentru fetita ta! Realizata din material textil, aceasta jucarie de plus poate fi un cadou ideal pentru aceste Sarbatori sau pentru o anivesare. Este o jucarie de plus placuta la atingere, foarte fina. 

Sunetul magic cu care este accesorizat contribuie la crearea atmosferei de basm pentru fetita ta.

Poti alege unul din cele 5 modele disponibile: unicorn alb de plus si coama roz, mov, bleu, ciclam sau unicorn roz cu coama ciclam. 

  • Dimensiune: 22 cm 
  • Jucarie de plus cu sunet, unicorn alb sau roz de plus.

Colectie Gipsy
Scroll