In zbuciumata istorie a romanilor cotropirea Transilvaniei genocidul si holocaustul fascisto-horthyst din anii 1940-1944 constituie pagini dintre cele mai dureroase dar si pline de invataminte S-a adeverit din plin ca tolerarea manifestarilor revizioniste si iredentiste conciliarismul fata de extremisti pot costa foarte mult S-a vazut ca mai toti cei care au procedat asa au platit destul de scump Dar in primul rand a platit tara au platit cu vitata cei care s-au aflat in ghearele

Vanatoare de romani si evrei

de Nicolae Gheorghiu

Cod produs: 0000200841

Editura: andreas

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8271-98-9

Numar de pagini: 223

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In zbuciumata istorie a romanilor, cotropirea Transilvaniei, genocidul si holocaustul fascisto-horthyst din anii 1940-1944 constituie pagini dintre cele mai dureroase dar si pline de invataminte. S-a adeverit din plin ca tolerarea manifestarilor revizioniste si iredentiste, conciliarismul fata de extremisti pot costa foarte mult. S-a vazut ca mai toti cei care au procedat asa au platit destul de scump. Dar, in primul rand, a platit tara, au platit cu vitata cei care s-au aflat in ghearele horthysmului.

Lectiile istoriei sunt deosebit de actuale acum, cand dinspre Ungaria si dinspre zona din inima Romaniei bate vant neohorthyst, reinviind practicile horthyste specifice revizionismului si iredentismului, avand loc tot mai des manifestari neohorhyste, care invenineaza climatul actual.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-8271-98-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 223
Tip coperta Necartonat
Autor

Nicolae Gheorghiu

Numar pagini 223
Scroll