Vanatoare pe Marea Diavolului Noua aventura a Gastii SpiritelorEi bine dragii nostri cititori aflati ca aventura Gastii Spiritelor continua Insa cam aici se termina vestile bune Cum asa Pai fiindcamisteriosul si periculosul Abis isi da in petic si-l soarbe pe Meck intr-o alta dimensiune Prietenii lui Till Bea spiritul piratului Stortebeker vampiveverita Stribbi si vrabioiul luptator Horst pornesc de

Vanatoare pe Marea Diavolului

de Kester Schlenz

Cod produs: 0000200580

Editura: Aramis Print

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-009-234-6

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Vanatoare pe Marea Diavolului. Noua aventura a Gastii Spiritelor

Ei bine, dragii nostri cititori, aflati ca aventura Gastii Spiritelor continua! Insa... cam aici se termina vestile bune.
 
Cum asa? Pai, fiindcamisteriosul si periculosul Abis isi da in petic si-l soarbe pe Meck intr-o alta dimensiune. Prietenii lui, Till, Bea, spiritul piratului Stortebeker, vampiveverita Stribbi si vrabioiul luptator Horst pornesc de indata sa-l salveze. Ajung pe un taram straniu unde... afla ca Meck a fost rapit de Pantalonii Nemorti si dus peste Marea Diavolului. Pentru a ajunge la el trebuie sa stea de vorba cu un rechin uituc, apoi cu o scoica infuriata, sa ia parte la o batalie sangeroasa intre meduze si castraveti-de-mare, sa dovedeasca un ciclop cam prostut si sa-l pacaleasca pe inspamantatoriul Putrefactius. Fara a mai vorbi de intamplarile de pe insula lui Circe, de imbunarea spiritului raului si inca altele. Vor reusi? Ii vor ajuta curajul, istetimea si dorul de prietenul lor sa treaca cu bine prin toate peripetiile? Vor mai gasi ei drumul catre casa?
 
Nu va spunem, ci va invitam la Vanatoare pe marea diavolului. Sa cititi, sa luati si voi parte la toate pataniile si sa aflati cum se termina!

Ilustratii de Max Meinzold.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-009-234-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Autor

Kester Schlenz

Numar pagini 192
Scroll