Pentru Jack Ryan Jr si colegii lui din organizatia secreta cunoscuta drept Campusul lupta impotriva inamicilor Americii nu se termina niciodata Dar o noua amenintare apare de unde nu se asteptau Campusul a fost deconspirat iar cine stie de existenta organizatiei stie si ca poate fi distrusaIntre timp presedintele Jack Ryan s-a intors in Biroul Oval iar curajul si intelepciunea lui sunt mai necesare ca niciodata Luptele politice interne

Vector de atac

de Tom Clancy, Mark Greaney

Cod produs: 0000201933

Editura: Rao Distributie

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-006-299-8

Numar de pagini: 608

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Pentru Jack Ryan Jr. si colegii lui din organizatia secreta cunoscuta drept Campusul, lupta impotriva inamicilor Americii nu se termina niciodata. Dar o noua amenintare apare de unde nu se asteptau... Campusul a fost deconspirat, iar cine stie de existenta organizatiei stie si ca poate fi distrusa.
Intre timp, presedintele Jack Ryan s-a intors in Biroul Oval, iar curajul si intelepciunea lui sunt mai necesare ca niciodata. Luptele politice interne si problemele economice au adus conducerea Chinei in pragul unui dezastru, din care incearca sa-si revina atacand mult-doritul Taiwan si pe americanii care protejeaza micuta natiune. Pe masura ce cele doua superputeri se apropie de o confruntare directa, presedintele Ryan este nevoit sa foloseasca singurul atu pe care il mai are – Campusul.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-006-299-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 608
Tip coperta Necartonat
Autor

Tom Clancy, Mark Greaney

Numar pagini 608
0 Tom Clancy, Mark Greaney

Produse similare

Scroll