Velierul a fost construit manual din lemn de cedru rosu corespunzator tratat respectandu-se  metodele practicate in perioada istorica corespunzatoarePentru realizarea acestei machete s-a lucratCarena 60ore Ornamente 58ore Vopsit & Lacuit 42ore Catarge & Ancoraje & Panze 47oreTimp total de lucru 207ore la care se adauga orele de cercetare
 

Velier Amerigo Vespucci painted l80 91 x 23 x 87 cm t003

Cod produs: 0000229066

Colectie: old modern handicrafts

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Velierul a fost construit manual, din lemn de cedru rosu, corespunzator tratat, respectandu-se  metodele practicate in perioada istorica corespunzatoare.

Pentru realizarea acestei machete s-a lucrat:

Carena: 60ore, Ornamente: 58ore, Vopsit & Lacuit: 42ore, Catarge & Ancoraje & Panze: 47ore

Timp total de lucru: 207ore, la care se adauga orele de cercetare  

 

Numit dupa exploratorul Amerigo Vespucci, acest velier inalt a apartinut Marinei Militare. Portul de origine este Livorno, Italia. Din anul 2008 este utilizat ca nava scoala.

In anul 1925, Regina Maria a dispus construirea a doua nave scoala dupa proiectul locotenent colonelului Francesco Rotundi din Corpul Italian de Ingineri Navali. Inspirat de velierele cu 74 de tunuri mult raspandite spre sfarsitul secolului 18, “Amerigo Vespucci” a fost construit in anul 1930 la Santierele Navale Regale din Castellammare di Stabia, Neapole. Vasul a fost lansat la apa pe 22 Februarie 1931 si a intrat in serviciu in Iulie acelasi an.

Vasul avea trei catarge, o carena metalica lunga de 82.4m si o lungime totala de 101m inclusiv bompresul, iar latimea este 15.5m. Cu o inaltime de 7m cu un deplasament de 4146 tone si echipata cu un motor auxiliar diesel – electric, “Amerigo Vespucci” putea dezvolta o viteze de 10 noduri.


Colectie old modern handicrafts
Scroll