Velier Friesland reproducere la scara realizata manual din lemn de cedru canadianDimensiuni L724  l241  H68cmProdusul este insotit de Certificat de autenticitate Fondata in 1999 Old-Modern Handicrafts  OMH esteun producator de top in domeniul constructiei modelelor la scara a unor salupe nave si veliere representative pentru istoria navalaIncepand cu
 

Velier Friesland mediu 72.4/24.1/68cm T026

Cod produs: 0000215578

Colectie: Old Modern Handicrafts

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Velier Friesland", reproducere la scara realizata manual din lemn de cedru canadian.

Dimensiuni: L72.4 / l24.1 / H68cm.

Produsul este insotit de Certificat de autenticitate.

 

Fondata in 1999, Old-Modern Handicrafts ( OMH )esteun producator de top in domeniul constructiei modelelor la scara a unor salupe, nave si veliere representative pentru istoria navala.

Incepand cu reproduceri la scara a transatlanticului RMS Titanic si a navei HMS Victory si continand cu velierece au scris istorie, precum USS Constitution, OMH a construit peste 1000 de modele incluzand printre altele reproduceri in detaliu ale unor barci antice, dar si salupe de mare viteza, yahturi sau nave de razboi.

Realizate 100% manual din lemn de cedru rosu Canadian ( avand calitatea de a nu crapa in timp ), dublat cu o tesatura din fibre de sticla, cu ornamente din alama sau metal cromat, produsele sunt insotite de Certificate de autenticitate.

Produsele reprezinta un cadou perfect menit sa ne decoreze locuinta sau biroul fiind deosebit de atractieve penrtu colectionari.

 

Pentru realizarea acestui model s-a lucrat:

Carena: 71 ore, Ornamente: 69 ore, Vopsit & Lacuit: 20 ore, Catarge & Ancoraje & Panze: 36 ore

Timp total de lucru: 296 ore, la care se adauga orele de cercetare.

 

Nava “Friesland” a facut parte din “Great Fleet” ( Marea Flota) a “United Province of Holland”. A fost construita in jurul anului 1663 fiind dotata cu 80 de tunuri.

In anul 1672 a fost integrata intr-un grup de 77 de vase sub comanda lui De Ruyters si a participat la batalia de la Solebay impotriva fortelor aliate Anglo-Franceze.

Nava, a carei carena a fost sculptata din lemn, a fost cunoscuta pentru rafinamentul elementelor decorative aplicate la pupa vasului si pe suprastructura sa.

 

Atentie: acest produs se livreaza in 3-5 zile lucratoare. Pentru acest produs nu se accepta retur in cazul in care ambalajul original a fost deschis.


Colectie Old Modern Handicrafts
Scroll