Produsele reprezinta un cadou perfect menit sa ne decoreze locuinta sau biroul fiind deosebit de atractieve penrtu colectionariProdusul este insotit de Certificat de autenticitate Fondata in 1999 Old-Modern Handicrafts  OMH esteun producator de top in domeniul constructiei modelelor la scara a unor salupe nave si veliere representative pentru istoria navalaIncepand cu reproduceri la scara a transatlanticului RMS Titanic si a navei HMS
 

Velier saint esprit l80 86/23/81.3cm T149

Cod produs: 0000215583

Colectie: Old Modern Handicrafts

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Produsele reprezinta un cadou perfect menit sa ne decoreze locuinta sau biroul fiind deosebit de atractieve penrtu colectionari.

Produsul este insotit de Certificat de autenticitate.

 

Fondata in 1999, Old-Modern Handicrafts ( OMH )esteun producator de top in domeniul constructiei modelelor la scara a unor salupe, nave si veliere representative pentru istoria navala.

Incepand cu reproduceri la scara a transatlanticului RMS Titanic si a navei HMS Victory si continand cu velierece au scris istorie, precum USS Constitution, OMH a construit peste 1000 de modele incluzand printre altele reproduceri in detaliu ale unor barci antice, dar si salupe de mare viteza, yahturi sau nave de razboi.

Realizate 100% manual din lemn de cedru rosu Canadian ( avand calitatea de a nu crapa in timp ), dublat cu o tesatura din fibre de sticla, cu ornamente din alama sau metal cromat, produsele sunt insotite de Certificate de autenticitate.

 

Pentru realizarea acestui model s-a lucrat:

Carena: 67 ore, Ornamente: 62 ore, Vopsit & Lacuit: 23ore, Catarge & Ancoraje & Panze: 45ore

Timp total de lucru: 197ore, la care se adauga orele de cercetare  

 

The Saint-Esprit (“Sfantul Duh”) a fost un velier de linie ce a apartinut Fortei Navale Franceze, considerat ca fiind reprezentativ pentru clasa sa. Constructia sa a fost finantata de Ordinul “ Sfantul Duh” si a fost astfel numita in onoarea sa. Velierul a luat parte la mai multe batalii purtate intre fortele navale britanice si franceze:

  • In 1778 sub comanda amiralului La Motte – Picquet a luat parte la batalia de la Ushant intre fortele navale franceze si engleze
  • In 1779 a facut parte din flota franco – spaniola, Armada, constituita in vederea conflictului cu flota engleza
  • In aprilie 1794 a fost botezata “ Scipion” si a luat parte la luptele navale cunoscute sub numele de “Bataille du 13 prairial an 2” sub conducerea lui Huguet.

A naufragiat pe data de 30 ianuarie 1795 in timpul campaniei franceze de iarna cunoscuta drept “Croisiere du Grand Hiver”. Majoritatea echipajului a fost salvat de vasul francez “Trente- en-un Mai”

 

Atentie: acest produs se livreaza in 3-5 zile lucratoare. Pentru acest produs nu se accepta retur in cazul in care ambalajul original a fost deschis.


Colectie Old Modern Handicrafts
Scroll