Captivant romantic si sfasietor romanul Vieti paralele a carui actiune este plasata in perioada sarbatorilor de iarna ne dezvaluie o poveste de dragoste magica ce ne pune peganduri pot doua intamplari diferite sa duca la acelasi fi nal fericitRachel pare a avea viata pe care orice adolescent de varsta ei si-ar dori-o Are iubitul perfect o gasca minunata de prieteni si in curand va incepe cursurile la o facultate prestigioasa Am putea spune ca e fericita insa o

Vieti paralele

de Dani Atkins

Cod produs: 0000220347

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9739-51-8

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Captivant, romantic si sfasietor, romanul Vieti paralele, a carui actiune este plasata in perioada sarbatorilor de iarna, ne dezvaluie o poveste de dragoste magica, ce ne pune peganduri: pot doua intamplari diferite sa duca la acelasi fi nal fericit?

Rachel pare a avea viata pe care orice adolescent de varsta ei si-ar dori-o. Are iubitul perfect, o gasca minunata de prieteni si in curand va incepe cursurile la o facultate prestigioasa. Am putea spune ca e fericita, insa o rasturnare neasteptata de situatie va transforma totul in jurul ei. Un accident i-l va rapi pe cel mai drag prieten, lasandu-i, in schimb, durere, neacceptare, o cicatrice pe fata si multa tristete.


Cinci ani mai tarziu, o vom gasi pe Rachel inca straduindu-se sa treaca peste efectele devastatorului accident. Intoarsa dupa foarte mult timp in orasul natal, ea se va confrunta cu regretele unei vietii pierdute. Un alt accident o va aduce in spital, unde se va trezi intr-o lume care nu e deloc asa cum o lasase ea. Confuzia incepe sa devina sentimentul central, atunci cand descopera ca nici viata ei nu mai e asa cum o stia. Rachel pare sa aiba din nou o viata ideala, doar ca amintirile ei apartin unui trecut pe care nimeni din jur nu il recunoaste ca fi ind real. Barbatul pierdut in urma accidentului e viu, iar ea e logodita cu seducatorul ei fost iubit.

Pe masura ce povestea inainteaza, confuzia se va instala si in mintea cititorului, pentru ca cele doua vieti pe care Rachel pare a le avea in paralel sunt amandoua cat se poate de reale. Va reusi oare tanara sa isi recapete amintirile si sa duca in sfarsit o viata fericita, intr-o lume care sa nu-i fi e straina?


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9739-51-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Autor

Dani Atkins

Numar pagini 272
Scroll