Acest volum reprezinta un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv bazat pe experienta de trei decenii a doctorului Joseph Annibali in tratarea pacientilor care sufera din cauza suprasolicitarii si suprastimularii creierului Unii oameni isi descriu creierul ca fiind „in haos“; altii au senzatia ca „le-a luat foc“ creierul Dar indiferent daca in final sunt diagnosticati cu anxietate tulburare obsesiv-compulsiva

Vindecarea creierului

de Dr. Joseph A. Annibali

Cod produs: 0000170228

Data aparitie: 2018

Editie: editia I

ISBN: 978-606-789-123-2

Numar de pagini: 360

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acest volum reprezinta un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv, bazat pe experienta de trei decenii a doctorului Joseph Annibali in tratarea pacientilor care sufera din cauza suprasolicitarii si suprastimularii creierului. Unii oameni isi descriu creierul ca fiind „in haos“; altii au senzatia ca „le-a luat foc“ creierul. Dar, indiferent daca in final sunt diagnosticati cu anxietate, tulburare obsesiv-compulsiva, depresie, tulburare bipolara sau chiar abuz de substante toxice, problema de baza este creierul prea ocupat, un important factor iritant care influenteaza negativ atentia, concentrarea, dispozitia psihica si multe altele. Poate fi chiar un semn al unei leziuni nedetectate la nivelul creierului sau chiar al corpului. Prin strategii practice, explicatii clare si tehnici de gestionare a activitatii mentale, dr. Annibali ii va ajuta pe cititori sa-si vindece creierul, pentru a redobandi controlul asupra vietii.
Cititorii cartii vor fi surprinsi sa afle cat de mult se pot baza pe ei insisi ca sa-si calmeze creierul hiperactiv dupa ce afla modul in care functioneaza acesta. (Dr. Daniel G. Amen, autorul bestsellerului New York Times Change Your Brain, Change Your Life)
Dr. Annibali ne invata sa ne regasim propria identitate, facand abstractie de mesajele inselatoare pe care ni le trimite creierul. (Dr. Jeffrey Schwartz, autorul cartilor You Are Not Your Brain si Brain Lock)
Aceasta carte revolutionara ofera o noua intelegere a modului in care functia cerebrala afecteaza sanatatea mentala translatata intr-o abordare simpla, dar extrem de relevanta, pe care oricine o poate asimila si implementa. (Helen L. Irlen, director executiv al Irlen Institute International)
Dr. Joseph A. Annibali, supranumit „imblanzitorul de creiere”, este psihiatru-sef la Clinicile Amen, renumite pe plan mondial. De-a lungul carierei sale, a tratat mii de pacienti cu tulburari psihologice si psihiatrice si este unul dintre expertii de frunte in folosirea imagisticii SPECT pentru studierea efectelor pe care le au asupra creierului afectiuni ca boala Lyme si sindromul Irlen.


Data aparitie 2018
Editie editia I
ISBN 978-606-789-123-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 360
Tip coperta Necartonat
Autor

Dr. Joseph A. Annibali

Scroll