DacD&3; Yitzhak Rabin ar mai fi trD&3;it sunt convins cD&3; pânD&3; în 1998 ar fi izbutit sD&3; încheie un acord de pace definitiv cu palestinienii iar noi am trD&3;i astD&3;zi într-o lume cu totul diferitD&3;  DatoritD&3; încrederii pe care o avea i-a inspirat nu numai pe israelieni ci H&25;i pe adversari sau cel puH&27;in pe cei aflaH&27;i de cealaltD&3; parte la masa tratativelor  A fost inteligent prudent a

Yitzhak Rabin. Soldat, lider, om de stat

de Itamar Rabinovich

Cod produs: 0000179448

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-480-9

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

DacD [Yitzhak Rabin] ar mai fi trDit, sunt convins cD, pânD în 1998, ar fi izbutit sD încheie un acord de pace definitiv cu palestinienii, iar noi am trDi astDzi într-o lume cu totul diferitD. [...] DatoritD încrederii pe care o avea, i-a inspirat nu numai pe israelieni, ci Hi pe adversari sau, cel puHin, pe cei aflaHi de cealaltD parte la masa tratativelor. [...] A fost inteligent, prudent, a înHeles incertitudinile care tulburD orice societate, în orice moment, Hi, în loc sa fie înspaimântat sau sD profite de pe urma lor, a încercat sa HinD seama de ele Hi sD le aducD în discuHie.”

BILL CLINTON

„Yitzhak Rabin a fost un soldat Hi un om de stat care a luptat pentru securitatea Israelului, dar Hi pentru un concept de pace valabil în cazul tuturor naHiunilor. Itamar Rabinovich este autorul unei biografii cuprinzatoare Hi bine chibzuite a unui lider reprezentativ.”

HENRY A. KISSINGER

„Cartea lui Rabinovich îi poartD pe cititori într-o epocD în care un Orient Mijlociu diferit de cel de astDzi chiar pDrea posibil, iar liniHtea în zonD nu era o noHiune chiar atât de îndepartatD sau un obiectiv atât de greu de atins.”

ARMIN ROSEN, Tablet

„Biografia de faHD este opera unui om cu o pregDtire academicD substanHialD – în prezent conduce Institutul Israel –, care i-a fost alDturi lui Rabin în eforturile de a face pace cu Siria. Autorul reHine atenHia pe care politicianul o acordD detaliilor Hi insistenHa de a face planuri amanunHite, trDsDturi care au fost cele mai mari calitDHi, dar Hi cele mai mari defecte ale regretatului prim-ministru. În final, cartea aratD fDrD puHinD de tDgadD cD Rabin nu a fost un visDtor, ci un om cu picioarele pe pDmânt. Nu s-a aruncat cu capul înainte, ci a preferat sD planifice cu grijD. Nu a fost un lider charismatic, ci un om de stat adesea imprudent Hi lipsit de diplomaHie.”

JACK REIMER, Jewish News Service


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-480-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Tip coperta Necartonat
Autor

Itamar Rabinovich

Scroll