Prin intermediul celor 150 de activitati propuse autoarele ofera parintilor interesati si
- 20%

150 de activitati Montessori pentru acasa

de Sylvie d'Esclaibes, Noémie d'Esclaibes

Cod produs: 0000175956

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-3010-0

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prin intermediul celor 150 de activitati propuse, autoarele ofera parintilor interesati si cadrelor didactice un adevarat ghid care ajuta la dezvoltare autonomiei, a increderii in sine, a independentei si a concentrarii, calitati fundamentale pentru copil si pentru adultul de maine.

Pregatirea, aranjarea si prezentarea tuturor acestor activitati vor starni curiozitatea si imaginatia copiilor si vor contribui la dezvoltarea completa si armonioasa a acestora.

Potrivit Mariei Montessori, fiecare copil este unic, are propria personalitate, propriul ritm de viata, propriile calitati si eventuale dificultati si parcurge mai multe perioade sensibile. Acestea nu pot fi amanate sau prelungite. Odata ce perioada sensibila trece, achizitia respectiva devine mult mai dificila: "Cand copilul nu reuseste sa obtina in perioada sa sensibila rezultatele asteptate, sansa unei dobandiri naturale este pierduta pentru totdeauna".

Nu trebuie sa uitati ca pedagogia Montessori nu este o simpla pedagogie, ci o filosofie de viata! Sylvie dEsclaibes este fonadatorea si directoarea singului liceu Montessori din Franta. A intemeiat, de asemenea, un organism de formare Montessori, care ofera acest tip de educatie pentru toate varstele. Este fondatoarea scolilor Montessori Athena, consultant pentru infiintarea de scoli sic rese peste tot in lume, autoare a numeroase lucrari de pedagogie si detinatoarea unui blog.
Noemie dEsclaibes este directoarea Scolii Monetssori din Bordeaux.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-3010-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Autor

Sylvie d'Esclaibes, Noémie d'Esclaibes

Scroll