Pentru expedierea comenzilor plasate pe site-ul nostru www.clb.ro puteti opta pentru Posta Romana sau firma Bookurier

 
Posta Romana

Timp de livrare:

3-4 zile lucratoare (din momentul confirmarii telefonice)

Tarif Bucuresti si Judetul Ilfov:

7 lei(TVA inclus) (comanda se ridica de la oficiul postal corespunzator adresei mentionate in comanda, pe baza mandatului postal)

Tarif national:

12 lei(TVA inclus)

 
Bookurier

Timp de livrare:

24-48 ore(1-2 zile lucratoare-din momentul confirmarii telefonice)

Tarif Bucuresti si Judetul Ilfov:

9,50 lei(TVA inclus)

Tarif national:

17,80 lei(TVA inclus)


Transport gratuit

Puteti beneficia de transport gratuit prin curier si Posta Romana, pe teritoriul Romaniei, pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei.


Comenzi cu livrare internationala

 

Onoram comenzi externe prin intermediul Postei Romane (serviciul prioritar sau neprioritar). Tarifele de transport sunt diferentiate in functie de adresa de destinatie, astfel incat veti fi contactat de catre un reprezentant asistenta clienti pentru a confirma adresa completa si a va putea transmite o estimare exacta a taxelor de livrare (intra sau extra comunitare), precum si a termenului de livrare.Plata pentru comenzile externe se face exclusiv in avans prin ordin bancar, Paypal sau card de debit/credit. Tarifele disponibile in cosul de cumparaturi sunt valabile pentru colete cu greutatea de maximum 2 kg, expediate in spatiul comunitar prin serviciul neprioritar.Pentru plata cu OP regasiti in continuare detaliile necesare:

S.C. Compania de Librarii Bucuresti S.A.

Bank: Banca Transilvania

Bank Address: Sos. Mihai Bravu nr. 10, sector 2, Bucuresti, Romania

Bank Account: RO09BTRLEURCRT00W9394501

BIC: BTRLRO22

Pentru orice solicitari speciale nu ezitati sa ne contactati:

Tel fix: 021 - 3139645 (interior 48 sau 49)
Tel mobil:   0770981712
Email: comenzi@clb.ro


Despre plata

Ca modalitati de plata puteti alege:

- Plata ramburs in momentul in care veti primi coletul, indiferent de optiunea de livrare aleasa;
- Plata in avans prin transfer bancar- ordin de plata;
- Online cu card de debit/ credit prin procesatorul de plati PayU;
- Paypal;
- Plata online cu card bancar in rate fara dobanda pentru posesorii de Card de cumparaturi Raiffeisen;

Comanda minima plasata pe site este de 10 lei!

Magazinul online www.clb.ro. este certificat 3D Secure de catre VISA si MasterCard prin Banca Raiffeisen pentru tranzactii online cu card de cumparaturi Raiffeisen Bank . Plata cu card bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online. 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Magazinul online www.clb.ro foloseste pentru  tranzactiile online serviciile bancii Raiffeisen si a platformei Plationline.ro. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

visa visaelectron mastercard paypal

Dreptul de denuntare unilaterala (Retur)  

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de denuntare unilaterala este aplicabil doar clientilor persoane fizice in calitatea acestora de consumatori si se aplica doar produselor achizitionate la distanta de pe siteul www.clb.ro. Astfel, consumatorul are dreptul sa renunte unilateral la produsele achizitionate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor ce se doresc a fi returnate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.  

In mod obligatoriu, in cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala, consumatorul trebuie sa trimita catre libraria clb.ro o notificare scrisa inainte de expirarea termenului de 14 zile indicat in paragraful anterior. Notificarea se poate trimite atat prin completarea FORMULARULUI DE Retur de mai jos, cat si la adresa de e-mail comenzi@clb.ro. Va informam ca, in cazul neexercitarii dreptului de denuntare unilaterala in termenul legal, nu veti mai putea renunta la produsele achizitionate.  

Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca clb.ro sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.  

Livrarea produselor aflate in precomanda depinde in mod exclusiv de disponibilitatea stocului.  

In mod obligatoriu, produsele vor fi returnate de catre consumator prin aceeasi modalitate de livrare folosita pentru comanda lor (curier rapid sau posta). Cheltuielile ocazionate cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.  

In cazul acceptarii produselor returnate, rambursarea contravalorii acestora se va face in termen de 14 (paisprezece) zile de la primirea produselor de catre www.clb.ro.


FORMULAR DE RETUR

 

 Numarul comenzii:

 

 

Numele de pe care a fost facuta comanda (real/facebook):

 

 

Adresa consumatorului:

 

 

Numar de telefon:

 

 

Produsele comandate la data /primite la data

 

 

Ce doriti? (Schimb/Ramburs bani):

 

 

Data

 

 

Scroll