Expedierea comenzilor plasate pe site-ul nostru www.clb.ro se face prin Bookurier si Sameday (inclusiv ridicare de la EasyBox).

 
 

Timp de livrare:

24-48 ore(1-2 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii)

Tarif Bucuresti:

14 lei(TVA inclus)

Tarif national si Ilfov:

18 lei(TVA inclus)


Pentru orice solicitari speciale nu ezitati sa ne contactati:

 
 
Tel mobil:   0770981712
Email: comenzi@clb.ro


Despre plata

Ca modalitati de plata puteti alege:

- Plata ramburs in momentul in care veti primi coletul, indiferent de optiunea de livrare aleasa;
- Plata in avans prin transfer bancar- ordin de plata;
- Online cu card de debit/ credit/ card cultural prin procesatorul de plati mobilPay (NETOPIA Payments);

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Magazinul online www.clb.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile procesatorilor de plati mobilPay (NETOPIA Payments) si EuPlatesc, cu procesare in timp real 3D Secure. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele. Plata cu cardul bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.Dreptul de denuntare unilaterala (Retur)

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de denuntare unilaterala este aplicabil doar clientilor persoane fizice in calitatea acestora de consumatori si se aplica doar produselor achizitionate la distanta de pe siteul www.clb.ro. Astfel, consumatorul are dreptul sa renunte unilateral la produsele achizitionate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor ce se doresc a fi returnate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

In mod obligatoriu, in cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala, consumatorul trebuie sa trimita catre libraria clb.ro o notificare scrisa inainte de expirarea termenului de 14 zile indicat in paragraful anterior. Notificarea se poate trimite atat prin completarea FORMULARULUI DE RETUR pe care il gasiti in contul dvs la Comenzile mele, cat si la adresa de e-mail comenzi@clb.ro. Va informam ca, in cazul neexercitarii dreptului de denuntare unilaterala in termenul legal, nu veti mai putea renunta la produsele achizitionate.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta urme de folosire (ex. carti citite), modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca clb.ro sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

Livrarea produselor aflate in precomanda depinde in mod exclusiv de disponibilitatea stocului.

Produsele vor fi returnate de catre consumator prin curier rapid. Cheltuielile ocazionate cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.

In cazul acceptarii produselor returnate, rambursarea contravalorii acestora se va face in termen de 14 (paisprezece) zile de la primirea produselor de catre www.clb.ro.


Scroll