Cine suntem

S.C. "Compania de Librarii Bucuresti" S.A. este cea mai extinsa retea de librarii din Bucuresti, avand 45 de librarii, cu  o traditie de  68 de ani de activitate.

Gama de produse este formata din carte, articole de papetarie, rechizite scolare, jocuri, jucarii si articole pentru copii, birotica, tipizate si imprimate fiscale, precum si o varietate de produse cadou exclusiviste. In prezent avem in portofoliul activ peste 52.000 de articole care sunt comercializate online prin intermediul portalului www.clb.ro , precum si  in reteaua de librarii. 

Informatiile despre amplasarea librariilor noastre precum si datele de contact ale fiecareia le regasiti in sectiunea Librariile noastre.

Constant modernizam si renovam librariile retelei pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.  De asemenea, depunem eforturi pentru  finalizarea procesului de informatizare a intregii retele de librarii.

Va asteptam, cu drag, in librariile noastre !

 

Anunt

Consiliul de Administratie al SC Compania de Librarii Bucuresti SA, cu sediul in Bucuresti, Bd. Unirii nr.10, bloc 7B,sector 4, inmatriculata la ORC nr. J40/6333/1992, cod unic RO361307, convoaca Adunarea Generala Ordinara si Extraordinara a Actionarilor societatii in data de 16.01.2019, orele 8, respectiv orele 10, la sediul din Bd. Unirii nr.10, bloc 7B, sector 4.
Ordinea de zi pentru Adunarea Generala Ordinara:

1. Alegerea membrilor Consiliului de Administratie al societatii, stabilirea remuneratiei si stabilirea constituirii garantiilor membrilor Consiliului de Administratie .
Lista cuprinzand informatii cu privire la numele, localitatea de domiciliu si calificarea profesionala ale persoanelor propuse pentru functia de administrator se afla la sediul societatii pentru a fi la dispozitia actionarilor , putand fi consultata si completata de acestia.

2. Alegerea Presedintelui Consiliului de Administratie conform art 16, alin 7 din Statutul societatii.

3. Desemnarea si mandatarea persoanei pentru semnarea contractelor de administrare ale administratorilor.

4. Desemnarea si mandatarea persoanei pentru semnarea contractului de mandat al Directorului General.

Ordinea de zi pentru Adunarea Generala Extraordinara:

1.Aprobarea prelungirii facilitatii de credit acordat societatii de catre Raiffaisen Bank in valoare de 960.000 lei , pentru o perioada de un an de zile.

La sedinta pot participa actionarii inscrisi la data de 01.01.2019 in Registrul Actionarilor tinut de societate prin grija Consiliului de Administratie.

Informatii suplimentare la telefon: 0213139645,de luni pana vineri , intre orele 9-14.

 

Datele de identificare ale firmei

SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA

Adresa de corespondenta:

Bdul Unirii,nr.10, bl.7B, parter, sector 4 Bucuresti

Sediu:

Bdul Unirii, nr.10, bl.7B, sector 4, Bucuresti

Cod Unic de Inregistrare:

RO 361307

Nr. de ordine in Reg. Comertului:

J40/6333/1992

Scroll