Introducere

Site-ul www.clb.ro este administrat de catre SC Compania de Librarii Bucuresti SA

Datelele de identificare ale companiei noastre sunt:

CUI: RO361307

Reg.Com: J40/6333/1992

Bulevardul Unirii, nr.10 bl. 7B, Sector 4, Bucuresti, Romania

Tel: +4021-313.96.45 (int. 14) / +4021-313.39.80

Prezentul document se completeaza cu Politica de confidentialitate si Informatii despre livrare si plata, impreuna cu  care fac parte integranta din termenii si conditiile pe baza carora Site-ul functioneaza si pe care utilizatorii sunt rugati sa le consulte.

1. COMPORTAMENTUL UTILIZATORULUI

Prin "utilizator" se intelege orice persoana care acceseaza Site-ul, independent de scopul, mijloacele, interesele si calitatea cu care actioneaza. Utilizatorul se obliga sa folosesca Site-ul doar in scopuri legale, fiindu-i interzisa postarea si transmiterea prin Site a oricaror materiale cu caracter nelegal, vatamator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, sexual, profanator, discriminator sau de natura sa incurajeze un comportament care constituie elementele unei infractiuni

2. COPYRIGHT  

Intregul continut al Site-ului, indiferent de natura sa, inclusiv, cu titlu exemplificativ, dar nu exhaustiv, logo-uri, imagini (desene, material iconografic si fotografic), software, text, icone, elemente grafice, baze de date, coduri sursa sau secvente de coduri sursa, proiecte aplicative, formule si algoritmi este proprietatea exclusiva a clb.ro si, dupa caz, a colaboratorilor sai, fiind protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor, a marcilor, a brevetelor si a altor drepturi de proprietate intelectuala.

3. COMUNICARI ALE UTILIZATORULUI  

www.clb.ro pune la dispozitia utilizatorului spatii de discutie, postare de comentarii care sunt moderate, si nu va utiliza un mijloc de filtrare a mesajelor postate de acesta, utilizatorul fiind unicul raspunzator de continutul mesajelor pe care le va posta pe Site.

clb.ro isi rezerva dreptul de a elimina sau muta aceste mesaje, precum si de a restrictiona accesul in orice moment utilizatorilor sai, fara nici o notificare prealabila, care, fara a avea acordul prealabil scris al nostru:

a) publica, transmit sau fac referire la orice tip de mesaj care poate fi definit ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii

b) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin informatii confidentiale sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu, a unei marci sau al unui brand comercial;

c) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin texte amenintatoare, ilegale, injurioase, abuzive, indecente. Textele care contin atitudini critice trebuie sa respecte intru-totul regulile unei polemici civilizate;

d) publica, transmit sau fac referire la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice ale acestuia;

e) colecteaza orice fel de informatie indentificabila personal de la utilizatorii Site-ului.

In situatia in care, prin nerespectarea conditiilor expuse mai sus, pricinuiesti, direct sau indirect, o dauna Site-ului esti de acord sa despagubesti clb.ro pentru orice paguba, indiferent de natura si intinderea ei.

4. COMUNICARI ELECTRONICE

www.clb.ro poate organiza concursuri si campanii promotionale, pe care le va aduce la cunostinta utilizatorului prin mijloacele de comunicare la care acesta a consimtit in prealabil. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre clb.ro poate fi schimbat in orice moment fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Regulamentele acestora vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul Site-ului sau prin intermediul mesajelor de posta electronica, fiind valabile numai pe perioada de desfasurare a campaniei. Promotiile sunt valabile doar in perioada de timp indicata si numai in limita stocului disponibil.

Stocurile afisate in pagina de produs sunt actualizate cu o frecventa de 5 minute, astfel incat pot exista mici desincronizari intre datele afisate si stocul real al magazinelor.

Utilizatorul consimte sa nu considere spam comunicarile electronice provenite de la clb.ro prin intermediul postei electronice, iar prin acceptarea termenilor si conditiilor site-ului consimnte ca prin plasarea unei comenzi este implicit abonat la serviciul de newslettere, avand oricand optiunea de dezabonare. De asemenea, utilizatorul consimte si este de acord ca orice comunicare adresata via e-mail sau postata pe Site satisface orice cerinta legala pentru a fi considerata ca facuta in scris.

5. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Desi face toate eforturile in acest sens, clb.ro nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.

clb.ro si furnizorii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, derivate din utilizarea site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora.

6. MODIFICARI

Clb.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de fata, fara nicio formalitate si fara preaviz, angajandu-se sa publice orice modificare intervenita prezentului acord. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat.

Accesul in Site si folosirea Serviciilor dupa momentul notificarii, implica faptul ca tu ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

7. DISPUTE

Rezolvarea oricaror controverse derivate din sau in legatura cu prezentul acord sau, in orice mod, referitoare la Site si la Produse si Servicii, se va face pe cale amiabila. Orice eventuala reclamatie va trebui trimisa la adresa de posta electronica comenzi@clb.ro sau office@clb.ro.

Orice notificare catre clb.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

8. SUGESTII

Pentru orice Intrebari sau sugestii ne puteti scrie pe  adresa comenzi@ clb.ro sau puteti folosi sectiunea "contact" din portal.

9. PROCEDURA DE ACHIZITIE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI www.clb.ro

    a) Inregistrarea

Pentru a putea efectua achizitii pe www.clb.ro, inregistrarea nu este obligatorie. Daca doresti sa iti creezi un cont de utilizator si sa beneficiezi de toate avantajele si facilitatile pe care ti le punem la dispozitie, o poti face accesand link-ul "Creeaza cont". Link-ul te va conduce in pagina de inregistrare unde ti se va cere sa completezi datele necesare autentificarii.

Pentru a putea face confirmarea inregistrarii este nevoie ca la inregistrare sa declari o adresa valida de e-mail. Te rugam sa introduci date reale de identificare. In functie de aceste date se va emite factura si se va efectua livrarea comenzilor tale.

Prelucrarea datelor tale personale se va face in conformitate cu Politica noastra de confidentialitate, pe care te invitam sa o consulti.

In cadrul procedurii de achizitie esti de acord sa furnizezi date cu caracter personal necesare derularii procesului de informare asupra comenzii si de livrare a acesteia, date precum: nume si prenume, adresa de email, telefon mobil, adresa postala.

Inainte de a lansa o comanda, te rugam sa consulti caracteristicile produsului comandat, caracteristici detaliate in pagina fiecarui produs, conform informatiilor oferite de la partenerii nostri comerciali.

     b) Incheierea Contractului

Compania de Librarii Bucuresti este administratorul site-ului clb.ro si, implicit, persoana juridica care are dreptul legal de a incheia contracte cu cei care achizitioneaza produse de pe acest site. Toate datele de identificare ale companiei se regasesc in sectiunea "Termeni si Conditii".
Contractele incheiate cu clb.ro prin intermediul acestui Site vor fi reglementatate, dupa caz, de O.G. nr. 34 / 2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri dec?t cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expira in termen de 14 zile din ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a produsului.

Contractul stipulat intre clb.ro si Client se va considera incheiat in momentul in care comanda facuta de Client - cu respectarea procedurii de achizitie indicata pe Site - a ajuns la cunostinta noastra, in principiu dupa apasarea butonului "Trimite comanda" existent in pagina "Cosul meu de cumparaturi".

Comanda facuta de catre Client prin intermediul Site-ului va fi considerata obligatorie pentru clb.ro doar daca intreaga procedura de achizitie a fost completata corect, fara evidentierea niciunui mesaj de eroare din partea Site-ului. In cazul in care Clientul a ales drept modalitate de plata "plata prin card", va fi necesara si confirmarea debitarii contului tau de catre societatea bancara. clb.ro nu raspunde de disfunctionalitatile ce depind de alti operatori.

De asemenea, comanda facuta de catre Client se considera obligatorie pentru acesta din momentul in care procedura de achizitie a fost incheiata.

Prin efectuarea si trimiterea comenzii, Clientul recunoaste si declara ca a luat cunostinta de toate indicatiile furnizate in timpul procedurii de achizitie si ca accepta integral prezentul document.

Clientul care, cu rea-credinta, refuza sa ridice si sa achite comanda facuta, este obligat sa suporte contravaloarea cheltuielilor de ambalare si expediere a comenzii efectuate si neonorate si da dreptul clb.ro sa considere contractul de achizitie reziliat de drept.

     c) Achizitia

Clientul va putea achizitiona doar produsele existente pe stoc la momentul efectuarii comenzii, asa cum acestea sunt descrise in Site. Toate produsele disponibile pe Site (carti, reviste, artcole de papetarie, marochinarie, jucarii, multimedia si cadouri etc.) pot fi achizitionate atat on-line, cat si prin telefon, fax sau e-mail.

Atentie! Doar comenzile efectuate pe Site beneficiaza de reducerile indicate si afisate in pagina de produs. Preturile disponibile in librariile retelei CLB pot diferi de cele afisate pe site, Compania de Librarii Bucuresti SA se angajeaza sa onoreze comenzile plasate online la pretul comunicat online atat pentru comenzile cu livrare, cat si pentru cele facute utilizand optiunea Rezerva si ridica. In lipsa unei comenzi valide care sa respecte cerintele minime de validitate clientul nu va putea beneficia  de preturile discountate afisate pe site.

Primirea comenzii tale va fi confirmata de clb.ro printr-o comunicare via e-mail, expediata la adresa de posta electronica indicata de tine in formularul de inscriere la momentul efectuarii comenzii. Comunicarea de confirmare va contine codul tau de client, data si ora efectuarii comenzii, indicarea produselor achizitionate, valoarea acestora, cheltuielile de livrare, datele funizate de tine pentru facturare si pentru livrare, modalitatea de plata si de livrare aleasa, valoarea totala a comenzii, rabatul acordat si totalul comenzii.

Atentie! Clientul isi asuma intreaga responsabilitate in situatia in care comunica clb.ro o adresa de e-mail necorespunzatoare sau falsa. Acest fapt exonereaza clb.ro de raspundere, iar contractul de achizitie se considera valabil incheiat.

Clientul are obligatia sa verifice corectitudinea datelor continute in comunicarea de confirmare si sa ne semnaleze imediat orice erori sau omisiuni.

In cazul in care Clientul nu onoreaza comanda facuta sau in cazul in care nu ne instiinteaza in termen de 12 ore de la data efectuarii comenzii asupra imposibilitatii onorarii acesteia, ne rezervam dreptul sa solicitam Clientului plata in avans a ulterioarelor comenzi. Prin aplicarea acestei masuri, Clientul nu va pierde calitatea de membru pe care deja a dobandit-o.

    d) Modalitatea de plata

        Ca modalitati de plata puteti alege:

        - Plata ramburs: in momentul in care veti primi coletul;

        - Plata in avans: prin transfer bancar - ordin de plata;

        - Online: cu card de debit/credit prin procesatorii de plati mobilPay (NETOPIA Payments) si EuPlatesc.

Modalitatea de plata ramburs este subiectul limitelor indicate in procedura de achizitie de pe site.

Alegand acesta optiune de plata, vei plati direct curierului sau oficiului postal care iti va inmana coletul, in functie de modalitatea de expeditie aleasa.

Suma platita in numerar la livrarea coletului trebuie sa corespunda cu suma totala de plata a comenzii tale, astfel cum rezulta din factura si din e-mail-ul de confirmare a comenzii tale trimis de www.clb.ro la adresa de posta electronica cu care ati subscris in acest sens. In cazuri exceptionale este posibil ca preturile unor produse sa fie afisate pe criterii maximale, in ipoteza in care in stoc se afla acelasi produs cu preturi de achizitie diferite, intotdeauana www.clb.ro va afisa pretul cel mai mare.

Magazinul online www.clb.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile procesatorul de plati mobilPay (NETOPIA Payments), cu procesare in timp real 3D Secure. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele. Plata cu cardul bancar reprezinta o optiune simpla si sigura de efectuare a platilor online.

   Important de stiut! Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

e) Modalitatea de livrare si costurile de expediere

        1. Livrarea

Se face numai pe teritoriul Romaniei, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de livrare va putea fi aleasa de tine, independent de valoarea comenzii. Pentru comenzile a caror valoare nu se incadreaza in pragurile de mai jos, tu suporti cheltuielile de expediere.

Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare efectuarii comenzii. Comenzile efectuate vineri, sambata si duminica se vor procesa luni. Comenzile efectuate in sarbatorile legale se vor livra in prima zi lucratoare imediat urmatoare.

        2. Costurile de expediere

Costurile de expediere sunt urmatoarele si vor fi suportate de catre client, cu respectarea conditiilor urmatoare:

2.1 Livrarea prin curier rapid (Bookurier): in Bucuresti tariful este de 14 lei(TVA inclus)/colet iar in tara si Ilfov tariful de experdiere fiind de 18 lei/colet (TVA inclus)

Livrarea comenzii prin curier pentru comenzi mai mari de 300 lei, expedierea comenzii tale se va face prin serviciul de "Curierat rapid", durata expedierii fiind de maximum 48 ore de la data livrarii. Pot exista si cazuri rare, independente de noi, cand durata expedierii prin curier rapid poate depasi 48 ore, dar nu mai mult de 60 ore.

Produsele vandute de clb.ro sunt insotite de garantia legala a producatorului. Produsele neconforme, care prezinta defecte de fabricatie, vor fi inlocuite fara nici un cost pentru Client.

    g) Dreptul de denuntare unilaterala

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de denuntare unilaterala este aplicabil doar clientilor persoane fizice in calitatea acestora de consumatori si se aplica doar produselor achizitionate la distanta de pe siteul www.clb.ro. Astfel, consumatorul are dreptul sa renunte unilateral la produsele achizitionate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor ce se doresc a fi returnate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

In mod obligatoriu, in cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala, consumatorul trebuie sa trimita catre libraria clb.ro o notificare scrisa inainte de expirarea termenului de 14 zile indicat in paragraful anterior. Notificarea se poate trimite atat la adresa noastra de e-mail comenzi@clb.ro cat si la adresa noastra fizica de contact. Va informam ca in cazul neexercitarii dreptului de denuntare unilaterala in termenul legal, nu veti mai putea renunta la produsele achizitionate.

Plata returnarii pachetului revine clientului, urmand ca clb.ro sa restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constata ca acestea sunt in starea in care au fost expediate.

Livrarea produselor aflate in precomanda depinde in mod exclusiv de disponibilitatea stocului.

In mod obligatoriu, produsele vor fi returnate de catre consumator prin aceeasi modalitate de livrare folosita pentru comanda lor (curier rapid sau posta). Cheltuielile ocazionate cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.

In cazul acceptarii produselor returnate, rambursarea contravalorii acestora se va face in termen de 14 (paisprezece) zile de la primirea produselor de catre www.clb.ro.

    h) Reclamatii

Orice eventuala reclamatie va trebui trimisa la adresa de posta electronica comenzi@clb.ro .sau scriindu-ne la  adresa mentionata in pagina de contact.

    i) Responsabilitatea tertilor

clb.ro nu este responsabil de activitatea tertilor ce, in calitate de auxiliari autonomi, intervin in gestionarea sau efectuarea operatiunilor de plati, de livrare a produselor sau orice alta operatiune conexa executarii contractelor incheiate prin intermediul Site-ului.

10. PROTECTIA DATELOR PERSONALE 

Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele cu caracter personal In conformitate cu principiile stabilite In legislatia privind protectia datelor aplicabila In Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice In ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, In special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala. 

Aceasta politica de confidentialitate se refera la datele cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.clb.ro, precum si tuturor celorlaltor date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formular de contact, blog sau a altor variante off-line (flyere sau taloane de concurs completate in librariile CLB). Aceasta politica de confidentialitate descrie:

 • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si procesam;
 • scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. cu caracter personal;
 • motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
 • durata procesarii acestor date;
 • drepturile dumneavoastra In calitate de persoane vizate si modul in care le puteti exercita;
 • cui ii putem dezvalui datele cu caracter personal.

I. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI SI MOTIVE PENTRU PROCESARE

 

In contextul interactiunii dvs. cu CLB, dvs. ca persoana fizica, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam. Va informam ca folosim datele dvs. cu caracter personal In urmatoarele cazuri:

1      Daca sunteti client sau potential client al CLB:

 

1.1.  Scopurile prelucrarii sunt:

1.1.1. Livrarea produselor solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate de la noi. De exemplu, In livrarea de produse catre dvs., este posibil sa ne bazam pe datele dvs. cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne Indeplini obligatiile contractuale. Totodata, in vederea procesarii platilor efectuate in cazul achizitiei de produse online, prin intemediul web site-ului nostru putem procesa datele cardului dvs. bancar.

Ne intemeiem In acest caz pe Indeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv efectuarea livrarilor, procesarea platilor).

1.1.2. Comunicarea cu dvs.

Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de produsele si/sau serviciile noastre precum si de procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

 

In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. In legatura cu solicitarile dvs., inclusiv, dar fara a se limita la informatiile despre programul nostru de lucru In timpul sarbatorilor. Scopul prelucarii In acest caz este Indeplinirea acordului ca motiv al procesarii (daca exista), si, dupa caz, analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.

 

1.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. In contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligatii impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

1.1.4 Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza In forma electronica newslettere de specialitate despre produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newslettere In viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la fidelizare@clb.ro.

 

1.1.5. Concursuri si tombole

In situatia in care va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizati cu ocazia inscrierii la acestea. Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a participa la aceste evenimente organizate de noi.

 

1.1.6. Emiterea de carduri

In cazul in care doriti sa beneficiati de reduceri, prin acumularea de puncte, la achizitionarea produselor noastre, ne puteti solicita emiterea unui card. In acest caz, va recomandam sa prezentati cardul de cate ori achizitionati produse de la noi in vederea acumularii de puncte.

Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a ne furniza aceste date in vederea emiterii cardului cu scopul de a beneficia de facilitatile mentionate mai sus.

 

1.2. Categoriile de date prelucrate In contextul relatiei noastre cu dvs. sunt:

a) In situatia in care achizitionati produse prin intermediul web site-ului nostru (indiferent daca aveti sau nu cont pe site) - datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

 

In cazul in care doriti sa platiti pentru produsele achizitionate de la CLB prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate. 

 

Toate raporturile nascute dintre CLB si fiecare client prin intermediul website-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor si Conditiilor site-ului si a acestei Politici de Confidentialitate.

 

b) Daca aveti un cont pe site-ul nostru - datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese).

 

Crearea unui cont pe website nu este conditionata de transmiterea unei comenzi. Totusi, crearea unui cont, poate facilita comanda produselor avand in vedere ca o data introduse datele dvs. la momentul crearii contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecarei comenzi in parte.

 

Astfel, prin crearea unui cont, puteti salva produsele dorite intr-o lista, sa vizualitati comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului si sa aveti completate automat datele dvs. cand plasati o comanda.

 

Totodata, in vederea accesarii contului dvs. va trebui sa va stabiliti si o parola. Va rugam sa va asigurati ca mentineti secretul parolei precum a oricaror altor informatii legate de contul dvs.

Datele  dumnevoastra vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a va oferi posibilitatea de a va administra in mod eficient comenzile.

c) Daca aveti card CLB - datele pe care le solicitam cu ocazia emiterii cardului sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, data nasterii, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct. Furnizarea datei de nastere este optionala si o utilizam exclusiv in vederea oferirii de puncte bonus clientilor nostri cu ocazia zilei lor de nastere.

d) Daca participati la concursuri sau tombole - datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si adresa dvs. (in acest ultim caz, doar daca este cazul- de ex. pentru livrarea premiilor).

 

In cazul in care doriti sa va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate de noi, va trebui sa completati un formular in baza caruia ne furnizati informatiile prevazute mai sus.

 

e) Daca va prezentati in locatiile noastre (librariile CLB) pentru a efectua comenzi cu livrare la adresa - in aceasta situatie datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si adresa de livrare.

Puteti transmite comenzi de produse si daca va prezentati in cadrul locatiilor noastre prin completarea unui formular dedicat special acestui scop.

2.      Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact a unui client sau potential client al CLB

 

2.1.Scopurile prelucrarii sunt:

 

2.1.1. Furnizarea de produse solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a pregati si a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care Il reprezentati. Ne bazam In acest caz pe interesul legitim In furnizarea serviciilor noastre In functie de domeniul nostru de activitate si de gestionarea relatiei cu clientii nostri.

2.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. In legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi, inclusiv, dar fara a se limita la informatiile despre programul nostru de lucru In timpul sarbatorilor. Ne bazam In acest caz pe si interesul legitim In furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. In contextul furnizarii serviciilor si produselor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

2.1.4 Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza In forma electronica newslettere de specialitate despre serviciile si produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newslettere In viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la fidelizare@clb.ro.

 

2.2. Categoriile de date prelucrate In contextul relatiei noastre cu dvs. sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, precum si alte date cu caracter personal furnizate catre CLB de obicei de catre dvs., daca este necesar pentru a Indeplini scopurile de mai sus.

 

In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de catre client.

 

3.      Daca sunteti angajat sau alt colaborator al unui client CLB sau potential client

3.1. Scopurile prelucrarii sunt:

 

3.1.1. Furnizarea de servicii si produse solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregati si a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care Il reprezentati. Ne bazam In acest caz si pe interesul legitim In furnizarea produselor si/sau a serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. In legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazam In acest caz pe si interesul legitim In furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. In contextul furnizarii serviciilor si /sau produselor bazate pe obligatii impuse de lege, daca este cazul. In acest caz, motivele pentru prelucrare sunt indeplinirea unei obligatii legale.

3.1.4 Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza In forma electronica newslettere de specialitate despre produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newslettere In viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la fidelizare@clb.ro.

 

3.2. Categoriile de date prelucrate In acest context sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, precum si alte date cu caracter personal furnizate CLB, de obicei de catre dvs., daca este necesar pentru a Indeplini scopurile de mai sus.

 

In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de catre client.

 

4. Daca sunteti partener de afaceri sau furnizor CLB

 

4.1. Scopurile prelucrarii sunt:

4.1.1. Intretinerea relatiei noastre contractuale cu dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a Intretine relatia noastra contractuala cu dvs. Ne bazam In acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

4.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. In legatura cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazam In acest caz si pe Indeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. In contextul furnizarii serviciilor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, daca este cazul. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

 

4.2.Categoriile de date prelucrate In contextul relatiei noastre cu dvs. sunt:  numele dvs., adresa  de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum si alte date cu caracter personal  pe care ni le puteti furniza direct.

 

5.      Daca sunteti reprezentant, persoana de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri CLB

5.1. Scopurile prelucrarii sunt:

 

5.1.1. Intretinerea relatiei noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a Intretine relatia contractuala cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). In acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala este gestionata In mod corespunzator.

5.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. In legatura cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. In acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala este gestionata In mod corespunzator.

5.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. In contextul furnizarii serviciilor si al produselor  noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

 

5.2. Categoriile de date prelucrate In acest context sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, adresa, precum si alte date cu caracter personal furnizate catre CLB, de obicei de catre dvs., daca este necesar pentru a Indeplini scopurile de mai sus.

 

In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de catre partenerul de afaceri.

 

6.      Daca aplicati pentru un job:

 

Folosim datele cu caracter personal continute In CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie In cadrul CLB. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul Incheierii si executarii unui contract.

Categoriile de date prelucrate In contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse In CV-uri, detalii despre educatie si formare, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza direct.

 

7.      Daca sunteti vizitator al sediului nostru:

Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura securitatea spatiilor, a bunurilor si a personalului nostru.

In acest scop am instalat camere care sunt situate la un loc vizibil si sunt insotite de pictograme. Camerele au fost amplasate astfel incat sa minimizeze impactul asupra intimitatii individuale si efectuam evaluari periodice pentru a ne asigura ca utilizarea acestora ramane justificata.

Imaginile inregistrate vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru ca un incident sa poata fi descoperit si ca incidentul sa poata fi investigat. Avand in vederea acest lucru, toate inregistrarile sunt sterse dupa expirarea unui termen de o luna.

Cu exceptia autoritatilor competente, imaginile nu vor fi furnizate catre terte parti.

In acest caz, procesarea datelor are ca temei interesul legitim al CLB, si anume protectia acestor spatii, bunuri si persoane.

Categoriile de date prelucrate In acest context sunt numele dvs., imagini (obtinute conform celor mentionate mai sus) precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct.

8.      Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. cand vizitati site-ul nostru de internet, www.clb.ro, pentru a procesa si a raspunde Intrebarilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a trimite newslettere la care v-ati abonat In timp ce vizitati site-ul nostru.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate In legatura cu activitatea, serviciile si produsele noastre. Categoriile de date prelucrate In acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail si numarul de telefon.

De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul si a Imbunatati continutul site-ului. Ne bazam In aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si Imbunatatirea acestuia.

Utilizam Google Analytics pentru a analiza informatiile colectate de la vizitatorii site-ului. Aceste informatii permit companiei CLB sa Inteleaga mai bine utilizatorii site-ului si modul In care Il utilizeaza. Nicio informatie de identificare personala nu este inclusa in acest tip de raportare.

Nu utilizam cookies pentru a colecta date cu caracter personal si nu folosim nicio tehnologie care coreleaza informatia colectata de cookies cu datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului nostru.

Categoriile de date prelucrate In acest context sunt ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

II. PUNEREA LA DISPOZITIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs., CLB va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam In scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va oferim servicii si produse).

Daca furnizati CLB datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati Inainte de aceasta dezvaluire modalitatea In care CLB intentioneaza sa proceseze datele cu caracter personal, asa cum este descris In aceasta politica de confidentialitate.

 

III. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Desi, de regula, nu vom dezvalui datele dvs. cu caracter personal unor terte parti, putem:

 • daca este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanta, numai prin aplicatii securizate, unor terte parti, cum ar fi partenerii comerciali ai CLB, care actioneaza In calitate de procesatori de date pentru si In numele CLB (de exemplu, pentru hosting, asistenta legala si fiananciara, furnizori sau prestatori de servicii care ofera asistenta la expediere), cu care CLB a Incheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementarile UE si de reglementarile nationale. Vom transfera datele unor terte parti exclusiv In masura necesara pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate si prelucrate. 
 • dezvalui datele pentru a ne conforma legii sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati legale, cum ar fi un mandat sau o citatie. CLB ar putea, de asemenea, sa Impartateasca informatiile cu buna-credinta In cazul In care consideram ca este necesar sa prevenim sau sa gestionam fraude sau sa protejam CLB.
 • daca este necesar, sa dezvaluie date cu caracter personal relevante autoritatilor competente, In contextul furnizarii serviciilor pe care le-ati solicitat de la noi.

IV. DURATA PROCESARII

Intentionam sa pastram datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului Incheiat cu dvs., precum si dupa aceea, In conformitate cu politicile noastre interne si cu obligatiile legale care ne revin.

In cazul In care datele nu sunt colectate In contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a Inregistrarilor sau autoritatile publice.

Imediat dupa Incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

 • sterse sau distruse in siguranta; sau
 • transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului In care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea Inregistrarilor).

Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi sterse imediat daca va dezabonati de la serviciul nostru de newsletter.

 

V. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de accesare  - va permite sa obtineti confirmarea ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi si, In cazul unui raspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;
 • dreptul de rectificare - va permite rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal In cazul In care acestea sunt inexacte;
 • dreptul de stergere - va permite sa obtineti stergerea datelor dvs. cu caracter personal In anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare In legatura cu scopurile pentru care au fost colectate);
 • dreptul de restrictionare - va permite sa obtineti restrictionarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal In anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);
 • dreptul de a va opune - va permite sa va opuneti prelucrarii In continuare a datelor dvs. cu caracter personal In conditiile si limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor - va permite sa primiti datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ati furnizat, Intr-un format structurat, utilizat In mod obitnuit si care poate fi citit In mod automat sau sa transmiteti aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucurosi sa asiguram exercitarea acestor drepturi.

 

Puteti sa va exercitati In mod liber si In orice moment drepturile dvs. mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunand la noi, In calitate de operator, o solicitare scrisa la COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA, Bdul Unirii,nr.10, bl.7B, parter, sector 4 Bucuresti, sau prin e-mail la adresa fidelizare@clb.ro.

 

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de protectie a datelor.

Va Incurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant. Ne angajam sa tratam Intotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atentie si sa adresam Intrebarile pe care le aveti In cel mai scurt timp posibil.

 

VI. SECURITATE

Ca parte a administrarii site-ului nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor prezentate prin prelucrare, In special din cauza utilizarii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterarii, dezvaluirii, achizitionarea sau accesul, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea.

 

Veti fi notificat cu privire la o Incalcare a securitatii datelor, Intr-un interval rezonabil de timp dupa descoperirea unei astfel de Incalcari, cu exceptia cazului In care un functionar competent determina ca notificarea ar Impiedica o investigatie penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi Intarziata conform instructiunilor functionarului competent. Vom raspunde cu promptitudine la solicitarile dumneavoastra referitoare la o astfel de Incalcare a securitatii datelor.

 

VII. MODIFICARI

Aceasta politica de confidentialitate intra In vigoare Incepand cu 25 mai, 2018. Aceasta politica de confidentialitate poate fi actualizata.

 

Cand vom face acest lucru, vom posta aceste modificari pe site-ul nostru, astfel Incat sa aveti Intotdeauna acces la detalii despre informatiile pe care le colectam, cum si In ce circumstante le utilizam si daca este cazul, le dezvaluim. Orice astfel de modificare, materiala sau de alta natura, va intra In vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Daca, In orice moment, decidem sa folosim datele cu caracter personal Intr-o maniera diferita de cea declarata In momentul colectarii lor, va vom notifica prin e-mail. Veti avea posibilitatea de a alege daca putem sau nu sa va folosim datele In acest mod diferit. In caz contrar, daca este posibil, vom utiliza datele In conformitate cu Politica de confidentialitate conform careia datele au fost colectate.

 

IX. INFORMATII DE CONTACT

Daca aveti Intrebari suplimentare cu privire la modul In care procesam informatiile dvs. cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dvs. In conformitate cu aceasta politica, va rugam sa ne trimiteti o solicitare scrisa, folosind urmatoarele date de contact: Bdul Unirii,nr.10, bl.7B, parter, sector 4 Bucuresti.

Ne vom asigura ca sunt luate masurile adecvate pentru a raspunde solicitarii dvs. fara Intarzieri nejustificate si, In orice caz, In termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informatiile vor fi furnizate pe cale electronica, daca este posibil, cu exceptia cazului In care solicitati In mod expres transmiterea In scris.


SECTIUNE REGULAMENTE PROMOTII SI CAMPANII DESFASURATE PE WWW.CLB.RO SI IN LIBRARIILE CLB


1. SECTIUNE REGULAMENT CARD DE FIDELITATE "CLB - DIN DRAGOSTE DE CARTE" (valabil incepand cu data de 5.04.2018)

Articol I. ORGANIZATOR 

Organizatorul promotiei este: SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA, denumita in acronim CLB, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Bdul Unirii, nr.10, bl.7B, parter, sector 4, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/6333/1992, Cod Unic de Inregistrare nr. RO 361307, reprezentata de Marieta Seba in calitate de Director General. 

Articolul 2. BENEFICIARI (PARTICIPANTI LA PROGRAM)

Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament al Programului (denumit in continuare "Regulamentul"). Organizatorul (CLB) isi rezerva dreptul de a emite, aditional cardului de fidelizare "CLB" si alte tipuri de carduri, adresate doar anumitor categorii de clienti, in baza unor regulamente distincte.

Articol 3. CONDITII DE PARTICIPARE 

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica sau juridica, romana sau straina. Eliberarea cardului de fidelitate si acumularea punctelor se fac doar dupa completarea integrala a formularului de inregistrare. Formularele de inscriere sunt accesibile fizic in librariile apartinand Companiei de Librarii Bucuresti mentionate in anexa 1. Participantul este obligat sa completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet. Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere.

Completand formularul, participantii isi exprima acordul prelucrarii datelor personale in scopul inregistrarii si identificarii ca posesor al cardului de fidelitate. Sunt de acord ca informatiile completate in formular sa fie folosite de SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA pentru implementarea acestui program de fidelitate, pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA, pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii, in scop de marketing direct si/sau in scop statistic. Formularul mentionat mai sus va fi semnat de catre persoana care solicita eliberarea cardului de fidelitate. Formularul va contine datele de identificare ale persoanei care solicita eliberarea cardului: nume si prenume, data nasterii, sex, modalitate de contact preferata, denumire societate comerciala si CUI (daca este cazul), adresa completa, numar de telefon, adresa de e-mail, studii, si date despre familie(copii), data aplicarii, semnatura.  Aceste date nu vor fi dezvaluite niciunei terte persoane sau societati comerciale in afara celor mentionate in acest regulament.

Datele personale de tip: Studii, Copii sunt colectate in scopul intocmirii de oferte personalizate destinate exclusiv clientilor si-au exprimat acordul pentru prelucrarea acestora.

Datele personale ale participantilor nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia Imputernicitilor SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA, care prelucreaza datele conform Regulamentului 679/2016 si vor ramane in baza de date a operatorului pe toata perioada derularii programului de fidelizare. Participantul are drept de acces, de restrictionare, de rectificare, de stergere si de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate In conformitate cu dispozitiile art. 13- 22 din Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice  in ceea ce priveste prelucarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantul se poate adresa cu o cerere scrisa la adresa: Bdul Unirii, nr.10, bl.7B, parter, sector 4, Bucuresti. S.C. Compania de Librarii Bucuresti S.A. este Inscrisa In Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 22966.

S.C. Compania de Librarii Bucuresti S.A. isi rezerva dreptul de a verifica corectitudinea informatiilor declarate de participant pe talonul de inregistrare in Programul de Fidelitate CLB la momentul semnarii talonului. In situatia in care informatiile sunt eronate,  organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica starea cardului in sistem blocandu-l temporar pana la corectarea datelor eronate.

Obtinerea cardului de fidelitate nu este conditionata de achizitionarea unuia sau mai multor produse sau servicii de la societatea organizatoare.

Articol 4. BENEFICIILE PROGRAMULUI DE FIDELITATE

La baza prezentului program de fidelitate se afla cardul de fidelitate CLB destinat clientilor CLB. 
Cardul de fidelitate CLB ofera participantilor posibilitatea acumularii de puncte care poti fi utilizate ulterior pentru achizitia de noi produse. 

Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate, aferent unui singur program de fidelitate. Falsificarea oricarui card se pedepseste conform legilor. 
Cardul de fidelitate CLB este disponibil clientilor in mod gratuit, pe loc, in cadrul librariilor Companiei de Librarii Bucuresti, in schimbul completarii si semnarii formularului de inscriere in programul de fidelitate CLB. Personalul CLB activeaza cardul, pe loc, in sistem, fapt care face posibil din acel moment acumularea de puncte. 

Cardul de fidelitate poate fi obtinut exclusiv prin completarea formularelor disponibile in librariile Companiei de Librarii Bucuresti sau  la sediul organizatorului, insa nu se pot obtine online.


Acumularea de puncte aferenta cardurilor de fidelitate nu poate fi utilizata pentru comenzile plasate pe www.clb.ro , aceasta este valabila doar la casa de marcat in magazinele participante conform anexei 1.

Articol 5. MECANISMUL PROGRAMULUI 

Utilizarea cardului de fidelitate CLB 
Cardul  de fidelitate CLB este un program prin care posesorul acestuia beneficiaza de discount prin acumulare de puncte de fidelitate la plata cu numerar sau card a produselor achizitionate din Librariile CLB.


La fiecare achizitie, posesorii de card CLB, care au un card activ in sistemul de gestione al Organizatorului , pot acumula 1 punct la fiecare 5 lei (valoare bon), punct care poate fi utilizat ulterior pentru a achizitiona produse din magazinele participante sau pentru a accesa promotii create special de Organizator pentru acest program. Organizatorul isi rezerva dreptul de a organiza programe de reduceri si oferte destinate exclusiv posesorilor de card CLB, cu conditia afisarii acestora pe siteul www.clb.ro

Punctele de fidelitate de pe card pot fi consultate de catre posesor in librariile CLB.

Punctele neutilizate de catre posesor  pana la data de 31 decembrie a fiecarui an calendaristic vor fi sterse automat, titlularul cardului neavand posibilitatea de a le reactiva.

Preschimbarea punctelor in produse 
Sistemul de preschimbare este urmatorul: fiecare punct de loialitate acumulat valoreaza la preschimbare 0,10 lei. Valoarea la preschimbare poate fi modificata de Organizator in functie de promotiile de puncte pe care le face. Produsele dorite pot fi cumparate, integral sau partial (doar in cazul in care valoarea produsului este mai mare decat valoarea soldului de puncte) cu punctele acumulate. Pentru plata partiala a produsului, restul valorii se achita pe loc cu numerar, tichete cadou, card bancar sau alta modalitate de plata. Participantul va obtine puncte pentru aceasta suma. 
Orice obiectie in ceea ce priveste punctele acumulate sau preschimbate fraudulos poate fi acceptata doar in termen de 30 zile calendaristice de la data tranzactiei. Sesizarile legate de acumularile de puncte se iau in considerare cu conditia prezentarii bonurilor de casa primite cu ocazia cumpararii, impreuna cu un act de identitate valabil. 


La data de 1 Decembrie a fiecarui an, posesorilor de card de fidelitate CLB care au achizitionat in anul respectiv produse in valoare totala de cel putin 2400 lei, li se dubleaza soldul de puncte existent la acea data.

Participantii la programul de fidelizare CLB, care au complatat data de nastere in formularul de inscriere, vor primi cu ocazia aniversarii o majorare de 20% a numarului de puncte acumulate pana la acel moment.

Punctele se pot folosi pana la data de 31 decembrie a anului respectiv, dupa aceasta data toate punctele neutilizate se vor pierde.

Articol 6. UTILIZAREA CARDULUI 

Utilizarea cardului de fidelitate CLB se poate face numai de catre titularul acestuia, in caz contrar, titularul cardului isi asuma intreaga responsabilitate privind orice problema care poate sa apara in legatura cu beneficiile cardului de fidelitate. Pentru a acumula puncte, clientul va trebui sa anunte ca este posesor de card de fidelitate CLB si sa prezinte cardul librarului de la casa inainte ca  acesta sa inceapa introducerea produselor in casa de marcat fiscala. Cardul va fi trecut prin cititorul de cod de bare, moment in care librarul va avea acces la informatii privind datele de indentificare ale Participantului si numarul de puncte, iar cardul va fi incarcat cu punctele aferente cumparaturii in curs.  Pe bonul de casa va fi tiparit numarul de puncte acumulate la achizitia respectiva. Sistemul este centralizat si cuprinde librariile apartinand Companiei de Librarii Bucuresti mentionate in anexa 1. Astfel, punctele castigate in librariile CLB sunt acumulate in acelasi cont al Participantului, cont ce poate fi folosit pentru cumpararea de produse din oricare dintre librariile CLB mentionate in anexa 1.

Articol 7. DURATA SI LOCUL DESFASURARII PROGRAMULUI DE FIDELITATE 
Programul se va desfasura exclusiv in magazinele apartinand Companiei de Librarii Bucuresti SA, conform anexei nr. 1. Programul de fidelitate CLB are perioada nedeterminata. Incetarea programului va fi anuntata cu cel putin 15 de zile inainte, prin publicarea la adresa de internet www.clb.ro sau prin orice alte mijloace de comunicare pe care : SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA. le va considera oportune. In acest fel, beneficiarii cardurilor vor avea posibilitatea sa foloseasca punctele acumulate in toata aceasta perioada. SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA. are dreptul sa ia oricand si neconditionat aceasta decizie.

Articol 8. VALABILITATEA CARDULUI DE FIDELITATE 

Perioada de valabilitate a cardului este  nedeterminata si se suprapune cu cea a valabilitatii programului de fidelitate. Cardurile isi pierd valabilitatea in momentul incetarii programului. Dupa incetarea valabilitatii cardului, acumularea si/sau folosirea punctelor nu mai este posibila. Cardul este anulat ca urmare a pierderii, deteriorarii, a furtului sau a folosirii/tentative de folosire frauduloasa. Falsificarea cardului se pedepseste conform legilor in vigoare. Un nou card poate fi eliberat, dupa solicitarea anularii celui pierdut sau furat si depunerea de catre titularul cardului unei declaratii privind pierderea/furtul, in care se vor mentiona datele de identificare ale titularului (nume, prenume, domiciliu, telefon). Dupa depunerea solicitarii anularii cardului pierdut sau furat, a declaratiei si comunicarii datelor de identificare, posesorul are dreptul la un nou card. Punctele existente in contul titularului in momentul anuntarii pierderii sau furtului devin definitiv inaccesibile. In cazul pierderii/furtului cardului, SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA. nu raspunde pentru punctele rascumparate pana in ziua ulterioara datei depunerii declaratiei privind furtul/pierderea cardului. 


Articol 9.  REGULAMENTUL PROGRAMULUI DE FIDELITATE

Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, in toate librariile CLB participante la program (anexa 1). Prin participarea la acest program, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Articol 10. RELATII CU CLIENTII

Orice informatie legata de emiterea sau folosirea Cardului de Fidelitate CLB poate fi solicitata de luni pana duminica In incinta librariilor Companiei de Librarii Bucuresti SA, telefonic la numerele:  021 - 313.96.45 (interior 47) sau la mail: fidelizare@clb.ro, persoana de contact: Suzana Badea.

Articol 11. LITIGII 
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program de Fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul Organizatorului.


SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA

Marieta Seba

Director General 

ANEXA 1 LA REGULAMENT CARD DE FIDELITATE CLB


Nr crt Numar Librarie Sector DENUMIRE STRADA Nr Bloc Telefon Telefon contact Email
1 U001 4 Libraria. nr.1-Luceafarul Bd. Unirii 10 7B 0770517178 213157753 u001@clb.ro
2 U007 4 Libraria. nr. 7 - Progresul Sos. Giurgiului 119 11 0770597969 214503164 u007@clb.ro
3 U010 5 Libraria. nr. 10-Margeanului Str. Margeanului 18 M37 0771269384 214205775 u010@clb.ro
4 U011 1 Libraria. nr.11- Herastrau Str. Sc. Herastrau 28
0772167121 212321612 u011@clb.ro
5 U012 1 Libraria. nr.12 - Slavici Iancu de Hunedoara 37
0770656416 212305418 u012@clb.ro
6 U013 1 Libraria. nr.13 - Steaua Bd. Ion Mihalache 174 175 0770694618 212243175 u013@clb.ro
7 U015 2 Libraria. nr. 15- Mosilor 199 Cl. Mosilor 199 3 0770752714 212105209 u015@clb.ro
8 U019 3 Libraria. nr.19- Theodor Pallady Bd. Th. Palladi 12 M2 0770341547 213482890 u019@clb.ro
9 U022 3 Libraria. nr. 22- Mihai Bravu 296 Sos. M. Bravu 296 7 0770478059 213216415 u022@clb.ro
10 U034 1 Libraria. nr. 34- Creanga Cl. Grivitei 134
0770964600 212229870 U034@clb.ro
11 U037 4 Libraria. nr. 37- Gheorghe Sincai Str. Gh. Sincai 6 2 0770279584 213303658 u037@clb.ro
12 U039 4 Libraria. nr. 39- Obregia Bd. Alex. Obregia 16 Sud 1 0770690338 214608207 u039@clb.ro
13 U041 1 Libraria. nr. 41-Lumina Cl. Dorobanti 168 15 0770738056 212300880 u041@clb.ro
14 U042 2 Libraria. nr. 42 - Mosilor 306 Cl. Mosilor 306 56 0770856979 212109350 u042@clb.ro
15 U044 6 Libraria. nr. 44-Giulesti Sos. Giulesti 133
0773862418 212212172 u044@clb.ro
16 U053 2 Libraria. nr. 53- Iancului Sos. Iancului 7 109B 0770983757 212502758 u053@clb.ro
17 U055 5 Libraria. nr. 55- Rahovei 291 Cl. Rahovei 291 81C 0773862427 214233360 u055@clb.ro
18 U056 1 Libraria. nr. 56- Mihalache Bd. I. Mihalache 42 35 0770807383 213168780 u056@clb.ro
19 U060 4 Libraria. nr. 60- Oltenitei Sos. Oltenitei 140 5 0771031036 213321307 u060@clb.ro
20 U070 6 Libraria. nr. 70- Iuliu Maniu Iuliu Maniu 55 17 0770870336 214300132 u070@clb.ro
21 U071 4 Libraria. nr. 71- Giurgiului Sos. Giurgiului 129 A2 0772225209 214501457 u071@clb.ro
22 U072 6 Libraria. nr. 72-Lyceum Bd. Iuliu Maniu 140
0770742262 214343007 u072@clb.ro
23 U087 3 Libraria. nr. 87- Liviu Rebreanu Str. Liviu Rebreanu 14 K 0771053802 213410850 u087@clb.ro
24 U088 1 Libraria. nr. 88-Eminescu Str. Edgar Quinet 10
0770272218 213113043 u088@clb.ro
25 U088 1 Libraria 88 Papetarie- Academiei Str. Academiei 7
0770272218 213155676 u088@clb.ro
26 U090 6 Libraria. nr. 90-Hasdeu Str. Dr-Taberei 18 Oriz 0770267709 214132496 u090@clb.ro
27 U091 6 Libraria. nr. 91- Drumul Taberei Str. Dr-Taberei 93 701B 0770412265 214131400 u091@clb.ro
28 U094 1 Libraria. nr. 94-Papirus Bd. G-ral. Magheru 27 27 0770532230 213168321 u094@clb.ro
29 U096 5 Libraria. nr. 96- Rahovei 305 Cl.Rahovei 305 52 0770412217 214233074 u096@clb.ro
30 U106 4 Libraria. nr. 106- Brancoveanu Bd. Brancoveanu 114 M1 0771269059 214603425 u106@clb.ro
31 U108 2 Libraria. nr. 108- Colentina Sos. Colentina 53 59 0770506438 212421702 u108@clb.ro
32 U109 3 Libraria. nr. 109- Camil Ressu Bd. Camil Ressu 20 B16bis 0770964106 213243395 u109@clb.ro
33 U114 5 Libraria. nr. 114- 13 Septembrie Cl. 13 Septembrie 117 123 0770151265 214106700 u114@clb.ro
34 U117 4 Libraria. nr. 117- Tulnici Str. Tulnici 1 47 0771269069 213323172 u117@clb.ro
35 U128 6 Libraria. nr. 128- Crangasi Sos.Crangasi 18 42 0770414829 212215881 u128@clb.ro
36 U137 2 Libraria. nr. 137- Lacul Tei Bd. Lacul Tei 109 13A 0771071485 212423075 u137@clb.ro
37 U138 6 Libraria. nr. 138- Vladeasa Str. Vladeasa 1 C67 0771361447 214132905 u138@clb.ro
38 U139 3 Libraria. nr. 139- Lucretiu Patrascanu Bd. Lucretiu Patrascanu 17(fost 57) MC18 0770637993 213403059 u139@clb.ro
39 U143 4 Libraria. nr. 143- Berceni Sos. Berceni 43 109 0773862425 213344701 u143@clb.roFORMULAR DE RETUR

 

 Numarul comenzii:

 

 

Numele de pe care a fost facuta comanda (real/facebook):

 

 

Adresa consumatorului:

 

 

Numar de telefon:

 

 

Produsele comandate la data /primite la data

 

 

Ce doriti? (Schimb/Ramburs bani):

 

 

Data

 

 

Scroll