CUM COMAND

Dupa ce ati plasat comanda de produse prin click pe butonul "Adauga in cos" si ati actualizat cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Finalizeaza comanda" iar noi vom prelua comanda dumneavoastra si vom pregati livrarea produselor. Va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii, dupa care produsele comandate va vor fi livrate la adresa indicata de dumneavoastra la inregistrarea comenzii, sau la o alta adresa de livrare inregistrata de dumneavoastra daca aceasta difera de adresa de facturare.
Daca intampinati dificultati in procesul de comanda, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0723.95.00.99, afisat si in pagina de comanda.

Plata produselor achizitionate se face in numerar, la livrare, direct curierului, in sistemul ramburs pus la dispozitie de firma de curierat rapid. La cerere, plata se poate face si prin ordin de plata, in avans, urmand ca dupa incasarea banilor in contul firmei, sa fie facuta livrarea coletului la adresa dumneavoastra, detalii suplimentare gasiti in pagina Termeni si conditii. De asemenea, plata se poate face si cu card bancar, prin procesatorii de plati online EuPlatesc si NetopiaPayments prin intermediul sistemului "3-D Secure".


CUM PLATESC

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: ramburs in numerar la livrare, transfer bancar/ordin de plata sau plata online cu card bancar.
Daca ati ales sa platiti ramburs in numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.
Daca ati ales metoda de plata online prin card bancar prin EuPlatesc este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Scroll