Politica de confidentialitate are drept scop furnizarea de informatii cu privire la colectarea, utilizarea si divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal de catre SC COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA, o societate romana, cu sediul social in Bdul Unirii,nr.10, bl.7B, parter, sector 4 Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului in conformitate cu RO 361307, cod unic de inregistrare J40/6333/1992 (denumita in continuare "CLB").
Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele cu caracter personal in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala. 
Aceasta politica de confidentialitate se refera la datele cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www.clb.ro, precum si tuturor celorlaltor date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formular de contact, blog sau a altor variante off-line (flyere sau taloane de concurs completate in librariile CLB). Aceasta politica de confidentialitate descrie:

 • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si procesam;
 • scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. cu caracter personal;
 • motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
 • durata procesarii acestor date;
 • drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modul in care le puteti exercita;
 • cui ii putem dezvalui datele cu caracter personal.

I. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPURI SI MOTIVE PENTRU PROCESARE


In contextul interactiunii dvs. cu CLB, dvs. ca persoana fizica, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam. Va informam ca folosim datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri:

1. Daca sunteti client sau potential client al CLB:


1.1.  Scopurile prelucrarii sunt:

1.1.1. Livrarea produselor solicitate de la noi
Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate de la noi. De exemplu, in livrarea de produse catre dvs., este posibil sa ne bazam pe datele dvs. cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Totodata, in vederea procesarii platilor efectuate in cazul achizitiei de produse online, prin intemediul web site-ului nostru putem procesa datele cardului dvs. bancar.
Ne intemeiem in acest caz pe indeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv efectuarea livrarilor, procesarea platilor).

1.1.2. Comunicarea cu dvs.
Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de produsele si/sau serviciile noastre precum si de procesarea datelor dvs. cu caracter personal.
In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs., inclusiv, dar fara a se limita la informatiile despre programul nostru de lucru in timpul sarbatorilor. Scopul prelucarii in acest caz este indeplinirea acordului ca motiv al procesarii (daca exista), si, dupa caz, analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.

1.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege
Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligatii impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

1.1.4 Trimiterea de newslettere
Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newslettere de specialitate despre produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newslettere in viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la fidelizare@clb.ro.

1.1.5. Concursuri si tombole
In situatia in care va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate de noi, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizati cu ocazia inscrierii la acestea. Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a participa la aceste evenimente organizate de noi.

1.1.6. Emiterea de carduri
In cazul in care doriti sa beneficiati de reduceri, prin acumularea de puncte, la achizitionarea produselor noastre, ne puteti solicita emiterea unui card. In acest caz, va recomandam sa prezentati cardul de cate ori achizitionati produse de la noi in vederea acumularii de puncte.
Ne intemeiem in acest caz pe acordul dvs. de a ne furniza aceste date in vederea emiterii cardului cu scopul de a beneficia de facilitatile mentionate mai sus.


1.2. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt:

a) In situatia in care achizitionati produse prin intermediul web site-ului nostru (indiferent daca aveti sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).
In cazul in care doriti sa platiti pentru produsele achizitionate de la CLB prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate. 
Toate raporturile nascute dintre CLB si fiecare client prin intermediul website-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor si Conditiilor site-ului si a acestei Politici de Confidentialitate.
b) Daca aveti un cont pe site-ul nostru - datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese).
Crearea unui cont pe website nu este conditionata de transmiterea unei comenzi. Totusi, crearea unui cont, poate facilita comanda produselor avand in vedere ca o data introduse datele dvs. la momentul crearii contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecarei comenzi in parte.
Astfel, prin crearea unui cont, puteti salva produsele dorite intr-o lista, sa vizualitati comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului si sa aveti completate automat datele dvs. cand plasati o comanda.
Totodata, in vederea accesarii contului dvs. va trebui sa va stabiliti si o parola. Va rugam sa va asigurati ca mentineti secretul parolei precum a oricaror altor informatii legate de contul dvs.
Datele  dumnevoastra vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a va oferi posibilitatea de a va administra in mod eficient comenzile.
c) Daca aveti card CLB - datele pe care le solicitam cu ocazia emiterii cardului sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, data nasterii, precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct. Furnizarea datei de nastere este optionala si o utilizam exclusiv in vederea oferirii de puncte bonus clientilor nostri cu ocazia zilei lor de nastere.
d) Daca participati la concursuri sau tombole - datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si adresa dvs. (in acest ultim caz, doar daca este cazul- de ex. pentru livrarea premiilor).
In cazul in care doriti sa va inscrieti la concursurile si/sau tombolele organizate de noi, va trebui sa completati un formular in baza caruia ne furnizati informatiile prevazute mai sus.
e) Daca va prezentati in locatiile noastre (librariile CLB) pentru a efectua comenzi cu livrare la adresa – in aceasta situatie datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul si adresa de livrare.
Puteti transmite comenzi de produse si daca va prezentati in cadrul locatiilor noastre prin completarea unui formular dedicat special acestui scop.


2. Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact a unui client sau potential client al CLB


2.1.Scopurile prelucrarii sunt:

2.1.1. Furnizarea de produse solicitate de la noi
Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a pregati si a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care il reprezentati. Ne bazam in acest caz pe interesul legitim in furnizarea serviciilor noastre in functie de domeniul nostru de activitate si de gestionarea relatiei cu clientii nostri.

2.1.2. Comunicarea cu dvs.
Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi, inclusiv, dar fara a se limita la informatiile despre programul nostru de lucru in timpul sarbatorilor. Ne bazam in acest caz pe si interesul legitim in furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege
Putem prelucra unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si produselor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

2.1.4 Trimiterea de newslettere
Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newslettere de specialitate despre serviciile si produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newslettere in viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la fidelizare@clb.ro.


2.2. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, precum si alte date cu caracter personal furnizate catre CLB de obicei de catre dvs., daca este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus.
In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de catre client.


3. Daca sunteti angajat sau alt colaborator al unui client CLB sau potential client


3.1. Scopurile prelucrarii sunt:


3.1.1. Furnizarea de servicii si produse solicitate de la noi
Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregati si a furniza serviciile si/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relatia cu clientul pe care il reprezentati. Ne bazam in acest caz si pe interesul legitim in furnizarea produselor si/sau a serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.2. Comunicarea cu dvs.
Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazam in acest caz pe si interesul legitim in furnizarea serviciilor si produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege
Putem prelucra unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si /sau produselor bazate pe obligatii impuse de lege, daca este cazul. In acest caz, motivele pentru prelucrare sunt indeplinirea unei obligatii legale.

3.1.4 Trimiterea de newslettere
Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newslettere de specialitate despre produsele noastre, precum si despre evenimentele, concursurile si/sau tombolele organizate de noi, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati exprimat consimtamantul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi newslettere in viitor apasand "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau sa ne scrieti la fidelizare@clb.ro.


3.2. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, precum si alte date cu caracter personal furnizate CLB, de obicei de catre dvs., daca este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus.
In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de catre client.


4. Daca sunteti partener de afaceri sau furnizor CLB


4.1. Scopurile prelucrarii sunt:

4.1.1. Intretinerea relatiei noastre contractuale cu dvs.
Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a intretine relatia noastra contractuala cu dvs. Ne bazam in acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

4.1.2. Comunicarea cu dvs.
Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazam in acest caz si pe indeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege
Putem prelucra unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, daca este cazul. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.


4.2.Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt:  numele dvs., adresa  de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum si alte date cu caracter personal  pe care ni le puteti furniza direct.


5. Daca sunteti reprezentant, persoana de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri CLB


5.1. Scopurile prelucrarii sunt:


5.1.1. Intretinerea relatiei noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri
Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a intretine relatia contractuala cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). In acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala este gestionata in mod corespunzator.

5.1.2. Comunicarea cu dvs.
Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. In acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala este gestionata in mod corespunzator.

5.1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege
Putem prelucra unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si al produselor  noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.


5.2. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt: numele, pozitia, e-mailul, telefonul, adresa, precum si alte date cu caracter personal furnizate catre CLB, de obicei de catre dvs., daca este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus.
In toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de catre partenerul de afaceri.


6. Daca aplicati pentru un job:
Folosim datele cu caracter personal continute in CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie in cadrul CLB. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul incheierii si executarii unui contract.
Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse in CV-uri, detalii despre educatie si formare, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza direct.


7. Daca sunteti vizitator al sediului nostru:
Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura securitatea spatiilor, a bunurilor si a personalului nostru.
In acest scop am instalat camere care sunt situate la un loc vizibil si sunt insotite de pictograme. Camerele au fost amplasate astfel incat sa minimizeze impactul asupra intimitatii individuale si efectuam evaluari periodice pentru a ne asigura ca utilizarea acestora ramane justificata.
Imaginile inregistrate vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru ca un incident sa poata fi descoperit si ca incidentul sa poata fi investigat. Avand in vederea acest lucru, toate inregistrarile sunt sterse dupa expirarea unui termen de o luna.
Cu exceptia autoritatilor competente, imaginile nu vor fi furnizate catre terte parti.
In acest caz, procesarea datelor are ca temei interesul legitim al CLB, si anume protectia acestor spatii, bunuri si persoane.
Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., imagini (obtinute conform celor mentionate mai sus) precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct.

8. Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web:
Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. cand vizitati site-ul nostru de internet, www.clb.ro, pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a trimite newslettere la care v-ati abonat in timp ce vizitati site-ul nostru.
Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea, serviciile si produsele noastre. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail si numarul de telefon.
De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul si a imbunatati continutul site-ului. Ne bazam in aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia.
Utilizam Google Analytics pentru a analiza informatiile colectate de la vizitatorii site-ului. Aceste informatii permit companiei CLB sa inteleaga mai bine utilizatorii site-ului si modul in care il utilizeaza. Nicio informatie de identificare personala nu este inclusa in acest tip de raportare.
Nu utilizam cookies pentru a colecta date cu caracter personal si nu folosim nicio tehnologie care coreleaza informatia colectata de cookies cu datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului nostru.
Categoriile de date prelucrate in acest context sunt ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.


II. PUNEREA LA DISPOZITIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs., CLB va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va oferim servicii si produse).
Daca furnizati CLB datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care CLB intentioneaza sa proceseze datele cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.


III. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Desi, de regula, nu vom dezvalui datele dvs. cu caracter personal unor terte parti, putem:

 • daca este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanta, numai prin aplicatii securizate, unor terte parti, cum ar fi partenerii comerciali ai CLB, care actioneaza in calitate de procesatori de date pentru si in numele CLB (de exemplu, pentru hosting, asistenta legala si fiananciara, furnizori sau prestatori de servicii care ofera asistenta la expediere), cu care CLB a incheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementarile UE si de reglementarile nationale. Vom transfera datele unor terte parti exclusiv in masura necesara pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate si prelucrate. 
 • dezvalui datele pentru a ne conforma legii sau ca raspuns la o cerere din partea unei instante sau a unei alte autoritati legale, cum ar fi un mandat sau o citatie. CLB ar putea, de asemenea, sa impartaseasca informatiile cu buna-credinta in cazul in care consideram ca este necesar sa prevenim sau sa gestionam fraude sau sa protejam CLB.
 • daca este necesar, sa dezvaluie date cu caracter personal relevante autoritatilor competente, in contextul furnizarii serviciilor pe care le-ati solicitat de la noi.

IV. DURATA PROCESARII
Intentionam sa pastram datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului incheiat cu dvs., precum si dupa aceea, in conformitate cu politicile noastre interne si cu obligatiile legale care ne revin.
In cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a inregistrarilor sau autoritatile publice.
Imediat dupa incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

 • sterse sau distruse in siguranta; sau
 • transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea inregistrarilor).

Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi sterse imediat daca va dezabonati de la serviciul nostru de newsletter.


V. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
In calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

 •  dreptul de accesare  - va permite sa obtineti confirmarea ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi si, in cazul unui raspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;
 • dreptul de rectificare – va permite rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care acestea sunt inexacte;
 • dreptul de stergere – va permite sa obtineti stergerea datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate);
 • dreptul de restrictionare – va permite sa obtineti restrictionarea procesarii datelor dvs. cu caracter personal in anumite cazuri (de exemplu, atunci cand contestati exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);

 • dreptul de a va opune – va permite sa va opuneti prelucrarii in continuare a datelor dvs. cu caracter personal in conditiile si limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – va permite sa primiti datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit in mod automat sau sa transmiteti aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucurosi sa asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exercitati in mod liber si in orice moment drepturile dvs. mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi, depunand la noi, in calitate de operator, o solicitare scrisa la COMPANIA DE LIBRARII BUCURESTI SA, Bdul Unirii,nr.10, bl.7B, parter, sector 4 Bucuresti, sau prin e-mail la adresa fidelizare@clb.ro.
De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de protectie a datelor.
Va incurajam sa ne contactati imediat daca considerati ca datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fara consimtamant. Ne angajam sa tratam intotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atentie si sa adresam intrebarile pe care le aveti in cel mai scurt timp posibil.


VI. SECURITATE


Ca parte a administrarii site-ului nostru, am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzator riscurilor prezentate prin prelucrare, in special din cauza utilizarii incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterarii, dezvaluirii, achizitionarea sau accesul, manipularea intentionata sau accidentala, accesul tertilor, stergerea si modificarea.


Veti fi notificat cu privire la o incalcare a securitatii datelor, intr-un interval rezonabil de timp dupa descoperirea unei astfel de incalcari, cu exceptia cazului in care un functionar competent determina ca notificarea ar impiedica o investigatie penala sau ar aduce prejudicii securitatii nationale. In acest caz, notificarea va fi intarziata conform instructiunilor functionarului competent. Vom raspunde cu promptitudine la solicitarile dumneavoastra referitoare la o astfel de incalcare a securitatii datelor.


VII. MODIFICARI
Aceasta politica de confidentialitate intra in vigoare incepand cu 25 mai, 2018. Aceasta politica de confidentialitate poate fi actualizata.

Cand vom face acest lucru, vom posta aceste modificari pe site-ul nostru, astfel incat sa aveti intotdeauna acces la detalii despre informatiile pe care le colectam, cum si in ce circumstante le utilizam si daca este cazul, le dezvaluim. Orice astfel de modificare, materiala sau de alta natura, va intra in vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.
Daca, in orice moment, decidem sa folosim datele cu caracter personal intr-o maniera diferita de cea declarata in momentul colectarii lor, va vom notifica prin e-mail. Veti avea posibilitatea de a alege daca putem sau nu sa va folosim datele in acest mod diferit. In caz contrar, daca este posibil, vom utiliza datele in conformitate cu Politica de confidentialitate conform careia datele au fost colectate.


VIII. INFORMATII DE CONTACT
Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la modul in care procesam informatiile dvs. cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dvs. in conformitate cu aceasta politica, va rugam sa ne trimiteti o solicitare scrisa, folosind urmatoarele date de contact: Bdul Unirii,nr.10, bl.7B, parter, sector 4 Bucuresti.
Ne vom asigura ca sunt luate masurile adecvate pentru a raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informatiile vor fi furnizate pe cale electronica, daca este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati in mod expres transmiterea in scris.

Scroll