Incepand de la varsta de 6 ani copilul are nevoie sa inteleaga cum functioneaza lumea care il inconjoara si Universul din care face parte Pentru a raspunde acestei nevoi Maria Montessori a creat atat Marile Povesti stiintifice care ii stimuleaza copilului imaginatia cat si activitati concrete si mici iesiri pe teren Acest ghid va propune prima Mare Poveste consacrata crearii Universului si a Pamantului insotita de 65 de activitati care pot fi realizate acasa pentru a intelege

65 de activitati Montessori pentru copiii de 6-12 ani. Volumul I: Universul, Sistemul Solar si Pamantul

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000196251

Editura: Gama SRL

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-149-962-8

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Incepand de la varsta de 6 ani, copilul are nevoie sa inteleaga cum functioneaza lumea care il inconjoara si Universul din care face parte. Pentru a raspunde acestei nevoi, Maria Montessori a creat atat Marile Povesti stiintifice care ii stimuleaza copilului imaginatia, cat si activitati concrete si "mici iesiri" pe teren. Acest ghid va propune prima Mare Poveste consacrata crearii Universului si a Pamantului, insotita de 65 de activitati care pot fi realizate acasa pentru a intelege structura Pamantului, geografia fizica, Sistemul Solar si Universul. 
 
Marie-IHelene Place este specializata in pedagogia Montessori: cartile sale sunt traduse in lumea intreaga. Lucrare realizata in colaborare cu Mareike Espinoza Schute, educatoare Montessori AMI. Fotografii de Emmanuel Cuvillier. 

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-149-962-8
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 224
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 224
Scroll