Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie
de Gerd Wolfgang Sievers
Cod produs: 0000143346
Editura: M.A.S.T. SRL
Data aparitie: 2017
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-649-075-7
Numar de pagini: 160
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
Data aparitie | 2017 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-649-075-7 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 160 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Gerd Wolfgang Sievers |