Acest trend al produselorpreparate in casa este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii Renumitul bucatar  Gerd Wolfgang Sievers ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei prin metoda uscarii Incepand cu teoriile de baza sararea uscarea si alegerea carnii autorul ne arata cum pot fi marinate sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne Numarul mare de retete din toata lumea

Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie

de Gerd Wolfgang Sievers

Cod produs: 0000143346

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2017

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-649-075-7

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
Data aparitie 2017
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-075-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Tip coperta Necartonat
Autor

Gerd Wolfgang Sievers

Scroll