Consumul mondial de zahar este asigurat in proportie covarsitoare de trestia de zahar si de sfecla de zahar Daca trestia de zahar care detine suprematia nu intalneste conditii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob sfecla de zahar detine un areal favorizant extrem de extins atat in emisfera nordica cat si in cea sudica In perspectiva din ce in ce mai conturataa cresterii cererii de biocarburanti la nivel mondialsfecla de

Cultura sfeclei

de M.Constansinescu, E.Constantinescu

Cod produs: 0000089319

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2013

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-649-027-6

Numar de pagini: 109

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Consumul mondial de zahar este asigurat in proportie covarsitoare de trestia de zahar si de sfecla de zahar. Daca trestia de zahar care detine suprematia, nu intalneste conditii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahar detine un areal favorizant extrem de extins atat in emisfera nordica cat si in cea sudica. In perspectiva din ce in ce mai conturata,a cresterii cererii de biocarburanti la nivel mondial,sfecla de zahar detine avantajul suficientei unei tehnologii extrem de simple in vederea obtinerii de alcool etilic(folosit direct drept combustibil). Cresterea cererii de biocarburanti va atrage dupa sine extinderea suprafetelor cultivate cu sfecla.

Data aparitie 2013
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-027-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 109
Tip coperta Necartonat
Autor

M.Constansinescu, E.Constantinescu

Scroll