Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei Pornind de la conceptul „Food as Culture” Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei gratie unei metode exclusive care include un centru culinar de ultima ora in Parma Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume

Peste

25 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod

Cod produs: 0000138196

producator

Editura: Meteor Press

disponibilitate Disponibilitate: In stoc
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Ridica din magazin

Academia Barilla este o miscare la nivel mondial care si-a propus sa protejeze, sa dezvolte si sa promoveze cultura si autentica bucatarie regionala a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla ofera o imagine panoramica a Italiei, gratie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultima ora in Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare si cursuri practice de gatit; cea mai mare biblioteca gastronomica italiana din lume si o colectie istorica de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de prima calitate; programe de atestare culinara la nivel mondial; servicii corporative pentru clienti si programe de training; activitati de team building; o mare varietate de carti de bucate italienesti. Pestele este, cu adevarat, una dintre vedetele bucatariei italiene. Poate fi fiert in aburi, cu zeama de lamaie si ulei de masline, poate fi amestecat intr-o salata simpla sau poate fi folosit in retete mai extravagante, cum ar fi delicioasele supe de peste. Poate fi servit ca antreu sau, din ce in ce mai mult, ca fel principal in locul carnii, atat acasa, cat si la restaurant. Toti acesti factori fac din peste piatra de temelie a asa-zisei diete mediteraneene, recomandata tot mai mult de catre nutritionisti pentru echilibrul ei si pentru beneficiile aduse sanatatii.   Acest volum este o incursiune printre delicatesele Mediteranei pe care bucataria italiana le-a celebrat intotdeauna cu inspiratie si farmec.

Autor

Academia Barilla

Data aparitie 2016
Editie Editia I
ISBN 978-606-8653-84-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 96
Tip coperta Cartonat

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll