1 Alimentatia si sanatatea  9Tipuri de nutritie  9Despre consumul de carne  11Avantajele consumului de alimente vegetale  12Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale  13Sfaturi utile privind prepararea alimentelor  14Ciupercile in alimentatie   152 Retete culinare cu ciuperci  21Aperitive - gustari  21Salate  40Supe supe-creme borsuri ciorbe

Preparate vegetariene si conserve din ciuperci

20 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod

Cod produs: 0000075654

disponibilitate Disponibilitate: In stoc
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Ridica din magazin

1. Alimentatia si sanatatea / 9
Tipuri de nutritie / 9
Despre consumul de carne / 11
Avantajele consumului de alimente vegetale / 12
Trecerea de la consumul de carne la cel de produse vegetale / 13
Sfaturi utile privind prepararea alimentelor / 14
Ciupercile in alimentatie /  15

2. Retete culinare cu ciuperci / 21
Aperitive - gustari / 21
Salate / 40
Supe, supe-creme, borsuri, ciorbe / 48
Sosuri / 61
Mancaruri / 64

3. Conserve din ciuperci / 133

4. Atentie la ciupercile toxice si otravitoare / 145

Bibliografie / 151

Index / 153 


Autor

Ioana Tudor

Data aparitie 2013
Editie Editia I
ISBN 978-606-591-643-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 158
Tip coperta Necartonat

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll