Paseste in lumea fermecata a povestilor cu abtibildurile AB158 Poveste Bling de la DACOart Aceasta colectie captivanta de autocolante aduce personaje indragite din povesti castele impunatoare si baghete magice in viata ta transformand fiecare incapere intr-un loc de basm Fiecare autocolant este decorat cu elemente stralucitoare si detalii fine care atrag privirile si adauga un strop de magie in decorul tau Fabricate dintr-un material de

Abtibild AB158 poveste bling Daco

Cod produs: 0000261977

Brand: Daco

Colectie: Daco

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Paseste in lumea fermecata a povestilor cu abtibildurile AB158 Poveste Bling de la DACOart. Aceasta colectie captivanta de autocolante aduce personaje indragite din povesti, castele impunatoare si baghete magice in viata ta, transformand fiecare incapere intr-un loc de basm.

 

Fiecare autocolant este decorat cu elemente stralucitoare si detalii fine, care atrag privirile si adauga un strop de magie in decorul tau.

 

Fabricate dintr-un material de calitate, abtibildurile sunt usor de aplicat pe diverse suprafete netede, precum peretele, usa sau mobilierul.

 

Setul include mai multe dimensiuni si modele de autocolante, potrivite pentru a se potrivi perfect in spatiul tau si pentru a crea scene de poveste unice.

 

Paseste in lumea fermecata a povestilor cu abtibildurile AB158 Poveste Bling de la DACOart. Bucura-te de magia si aventura pe care o aduce in locuinta ta!


Colectie Daco
Scroll