Lucrarea Accesul ilegal in mediul Cloud Computing este rezultatul unei cercetari stiintifice ample domeniul de studiu fiind unul interdisciplinar aflat la granita dintre dreptul penal si tehnologia informatiei si a comunicatiilorMediul Cloud Computing reprezinta unul dintre cele mai importante progrese tehnologice din ultimii ani insa din pacate in prezent aduce o serie de posibilitati noi pentru infractionalitatea informatica Accesul ilegal in mediul Cloud Computing este un

Accesul ilegal in mediul Cloud Computing

de Bogdan Alexandru Urs

Cod produs: 0000247387

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2023

ISBN: 978-606-27-2203-6

Numar de pagini: 464

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea Accesul ilegal in mediul Cloud Computing este rezultatul unei cercetari stiintifice ample, domeniul de studiu fiind unul interdisciplinar, aflat la granita dintre dreptul penal si tehnologia informatiei si a comunicatiilor.

Mediul Cloud Computing reprezinta unul dintre cele mai importante progrese tehnologice din ultimii ani, insa, din pacate, in prezent aduce o serie de posibilitati noi pentru infractionalitatea informatica. Accesul ilegal in mediul Cloud Computing este un element-cheie pentru intelegerea intregului fenomen infractional, deoarece creeaza oportunitati complexe pentru realizarea altor infractiuni informatice mult mai grave. In esenta, infractiunea permite executarea unor atacuri informatice extrem de periculoase, care pot lua forma altor infractiuni informatice, precum fraude informatice, fals informatic, interceptarea ilegala a unei transmisii de date informatice, perturbarea functionarii sistemelor informatice, infractiuni de terorism etc.

Preventia se concentreaza pe reglementarea si pe atenuarea riscurilor, iar in contextul infractiunilor informatice mecanismul urmareste fie sa previna aparitia si reaparitia activitatii ilegale, fie cel putin sa reduca daunele rezultate din comiterea ei. Prevenirea accesului ilegal reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de combatere la nivel legal, tehnic si managerial a fenomenului infractional existent in mediul Cloud Computing.

Dr. Bogdan Alexandru URS este avocat in baroul Cluj.


Data aparitie 2023
ISBN 978-606-27-2203-6
Numar de pagini 464
Autor

Bogdan Alexandru Urs

Numar pagini 464
Scroll