Lucrarea a fost conceput&259; sub forma unui ghid prin care candida&539;ii la concursul de admitere la INM pot s&259; în&539;eleag&259; mai bine implica&539;iile unui atare demers Prima parte este dedicat&259; explic&259;rii teoretice a emo&539;iilor &537;i personalit&259;&539;ii În cea de-a doua parte sunt analizate pe larg implica&539;iile psihologice &537;i practice ale probei teoretice testul-gril&259; &537;i ale celei practice proba

Admiterea la INM Interviul. Probele scrise si proba psihologica (editia a IV a)

de Laura Cristina Neamt , Ioan Ilies Neamt

Cod produs: 0000225629

Data aparitie: 2021

Editie: Editia a IV a

ISBN: 978-606-39-0897-2

Numar de pagini: 488

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea a fost concepută sub forma unui ghid prin care candidații la concursul de admitere la INM pot să înțeleagă mai bine implicațiile unui atare demers.

 

Prima parte este dedicată explicării teoretice a emoțiilor și personalității. În cea de-a doua parte sunt analizate pe larg implicațiile psihologice și practice ale probei teoretice (testul-grilă) și ale celei practice (proba scrisă) și sunt oferite sfaturi prețioase pentru gestionarea eficientă a probelor și înțelegerea emoțiilor incidente. În partea a treia este analizată testarea psihologică, fiind prezentate aspectele avute în vedere, cu exemplificări, și oferite indicații relative la fiecare dintre cele două componente ale testării: proba scrisă și interviul. Cea de-a patra parte este dedicată exclusiv interviului, fiind analizate atât aspectele avute în vedere și punctate la această probă, cât și elemente care, odată însușite, pot asigura candidatului o șansă mai mare de succes, precum cele legate de vestimentație, gestică, mimică etc. Tot această parte cuprinde un număr de 35 de spețe, fiecare cu explicații relative la modul în care ar putea fi soluționate, dar și exemple de subiecte pentru analiza scrisă. În fine, ultima parte este dedicată condiției bunei reputații, fiind expuse unele particularități ale condiției și elementele ce pot avea relevanță în procesul de analiză.

 

Nu în ultimul rând, cartea este redactată într-un limbaj ușor de înțeles chiar și de către cei fără cunoștințe în domeniul psihologiei.

 

Ediția a IV-a are în vedere noua structură a concursului și analizează modificările apărute în structura interviului. În plus, sunt prezentate noi spețe și explicații și sunt oferite modele de subiecte pentru etapa analizei scrise de la proba interviului.


Data aparitie 2021
Editie Editia a IV a
ISBN 978-606-39-0897-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 488
Autor

Laura Cristina Neamt , Ioan Ilies Neamt

Numar pagini 488
Scroll