Aceasta agenda poate fi un cadou ideal pentru cei care au nevoie de un planificator pentru uz personal la munca sau la scoala Paginile dictando simple si cele cu un design subtil va ofera mai mult spatiu pentru a schita si pentru a va scrie gandurile sau notiteleLegenda spune ca aparitia unei buburuze este o prevestire a infloririi unei iubiri si ca numarul de buline de pe spatele acesteia reprezinta numarul de luni care vor trece pana la marea intalnire a destinului Indiferent
- 20%

Agenda B6094X D325

Cod produs: 0000182513

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Aceasta agenda poate fi un cadou ideal pentru cei care au nevoie de un planificator pentru uz personal, la munca sau la scoala. Paginile dictando simple si cele cu un design subtil va ofera mai mult spatiu pentru a schita si pentru a va scrie gandurile sau notitele.

Legenda spune ca aparitia unei buburuze este o prevestire a infloririi unei iubiri si ca numarul de buline de pe spatele acesteia reprezinta numarul de luni care vor trece pana la marea intalnire a destinului. Indiferent daca aceasta legenda se dovedeste a fi adevarata sau nu, cert este ca buburuza este un simbol al fericirii si al perseverentei, si ne poate invata o lectie importanta despre munca si succes. Florile rozalii, rosii si mov sunt o marturie a dragostei si fericirii, dar si a elegantei, roialitatii si succesului. Simbolistica acestor culori este extrem de versatila, astfel incat produsele din aceasta colectie pot fi daruite celei mai bune prietene, mamei, sotiei sau chiar si colegei de serviciu.

Dimensiuni: 20.2x10x2.5 (cm)

Tip fila: Dictando simpla (50 file)

Dictando cu print (50 file)

Tip inchidere: Snur


Scroll