Biografia sa de pe site-ul NBA spune  Michael Jordan este recunoscut ca cel mai mare jucator de baschet al tuturor timpurilor Pentru prima data in Romania cunoscutul jurnalist - Emil Hossu-Longin auto-declarat  cel mai mare fan din Romania al lui Mike ii dedica o lucrare monumentala de peste 900 de pagini structurata in 23  de capitole si completata cu ilustratii color de la momentele de referinta ale carierei sale Cartea are si un caracter interactiv prin includerea a 42

Air Majesty. Michael Jordan

de Emil Hossu-Longin

Cod produs: 0000218002

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9515-18-1

Numar de pagini: 736

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Biografia sa de pe site-ul NBA spune:  "Michael Jordan este recunoscut ca cel mai mare jucator de baschet al tuturor timpurilor". Pentru prima data in Romania, cunoscutul jurnalist - Emil Hossu-Longin, auto-declarat " cel mai mare fan din Romania al lui Mike", ii dedica o lucrare monumentala de peste 900 de pagini, structurata in 23 (!) de capitole si completata cu ilustratii color de la momentele de referinta ale carierei sale. Cartea are si un caracter interactiv, prin includerea a 42 de coduri QR, care, scanate cu telefonul mobil, duc direct la evenimentele care l-au avut ca protagonist pe M. J.
Fanul #2 din Romania - Bogdan Naumovici - ne spune pe coperta 4 a cartii:
Despre Michael "Air" Jordan s-a spus ca joaca baschet mai bine decat oricine altcineva a facut vreodata orice, pe lume. Kobe Bryant a marturisit ca tot ce a stiut, a invatat de la el.

Insa Michael Jordan a insemnat mult mai mult decat G. O. A. T. "Greatest Of All Time" al baschetului. A fost un simbol cultural al Americii in lume, un model pentru generatii intregi de tineri de pe tot globul, cea mai iconica si carismatica figura din sportul mondial la vremea sa.

Printre tinerii fascinati si inspirati de atitudinea, competitivitatea si performantele lui Jordan, cu ochii lipiti de televizoare in fiecare noapte de vineri a anilor '90, ne-am numarat si noi, eu si Emil Hossu-Longin. Acum, agentia mea de publicitate se numeste 23, iar el a scris prima carte a unui roman despre "Dumnezeu intr-o pereche de bascheti". Suntem norocosi sa fim contemporani cu Michael Jeffrey Jordan, Air Majesty.

Partenerii oficiali ai proiectului nostru editorial sunt Superbet, TVR si Varful Moldoveanu (marca de imbracaminte detinuta de baschetbalistul Vlad Moldoveanu).

O contributie importanta la proiectul editorial au avut Catalin Oprisan (redactare si lectura de specialitate), Silvia Olteanu si Bogdan Naumovici (DTP si coperta), Cristina Teodorescu si Dorina Lipan (corectura), Elena Iosif (SGR).

Aceasta este o biografie neoficiala, neautorizata de Michael Jordan, si se bazeaza pe informatii publice a caror sursa este mentionata in bibliografia de la finalul cartii.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9515-18-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 736
Tip coperta Necartonat
Autor

Emil Hossu-Longin

Numar pagini 736
Scroll