Dup&259; ce a fost votat&259; ca fiind „Cea mai captivant&259; poveste de dragoste de pe Wattpad” &537;i a ajuns în inimile a peste 500 000 de cititori partea a doua a seriei „Ame” te poart&259; din zgârie-norii din New York în locul în care s-au n&259;scut pasiunea mafia &537;i respectul de neclintit pentru familie Sicilia Comand&259; acum cartea &537;i porne&537;te în c&259;l&259;toria sufletelor pereche al&259;turi de

Ame volumul II

de Cathya MP

Cod produs: 0000219016

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-9008-85-0

Numar de pagini: 490

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

După ce a fost votată ca fiind „Cea mai captivantă poveste de dragoste de pe Wattpad” și a ajuns în inimile a peste 500. 000 de cititori, partea a doua a seriei „Ame” te poartă din zgârie-norii din New York în locul în care s-au născut pasiunea, mafia și respectul de neclintit pentru familie, Sicilia. Comandă acum cartea și pornește în călătoria sufletelor pereche alături de Ame și Sergio!

O poveste care îi va aduce aminte inimii tale de forța nimicitoare a iubirii. Forța care nu ține cont de dorințe, de promisiunile pe care le facem și le încălcăm și de lanțurile bolnăvicioase ale lumii, ci de tempoul destinelor predestinate să se unească.

Ochii care nu se văd se uită, dar sufletele pereche nu cunosc uitarea. Pentru că destinul lor a fost întemnițat în clepsidra timpului cu mult înainte de întâlnirea lor. Dar nicio capsulă care protejează drumul iubirii nu poate feri sufletele de suferință și durere.

Ame și Sergio folosesc toate armele pe care le au în lupta pentru iubire. Chiar dacă Sergio și-a lăsat viața condusă de setea de răzbunare, ADN-ul inimii sale a fost rescris de singura femeie pe care a iubit-o vreodată. Iar senzualitatea începe să prindă contur chiar și în trupurile neinițiate. Dar nici când traversezi oceane în căutarea liniștii sufletești și găsești pasiunea cu origini latine nu ai siguranța unui final fericit. La dolce vita aduce cu ea promisiunea fericirii, dar se poate transforma atât de repede într-o poveste de proporții despre trădare, onoare și violența mafiei siciliene.

Fragment

— Atunci lasă-mă să te fac a mea, iubito, iar eu îţi dau sufletul meu de acum până la ultima suflare.
Simțeam necesitatea să îi ofer garanția asta și nu doar ca să par cavaler, ci pur și simplu ca să mă simt împăcat cu ideea că puritatea ei trebuia să vină cu un preț pe care eu eram dispus să-l plătesc cu ochii închiși.
O scrisesem în tatuajele mele și o băgasem în suflet, iar acum urma să-mi curgă prin vene. Nu mai conta ce hram port, atâta timp cât mă acceptase ca bărbat al ei.
— Promiți?
— Jur.
(...)
Pe acea plajă, în acea noapte, aproape de răsărit mi-am vândut sufletul, mi l-am lăsat în mâinile unei femei sensibile, cu iz de cafea tare, ce mă ţinea treaz noapte de noapte, măcinându-mă în propriile gânduri. Dar nu numai atât, mă tulbura fizic şi psihic, dorinţe pătimaşe aprinzându-mi imaginaţia. Acum înţelesesem. Înţelesesem că o femeie nu era doar o jucărie capabilă să satisfacă plăcerile trupeşti cum aveam impresia până acum, o marionetă pe care o terfeleai și mototoleai aşternuturile, îţi ridicai pălăria de jos şi o scuturai de praf apoi plecai fără nici o tragere de inimă.
Adevărata femeie a ta, e cea care te satisface sufleteşte, apoi fizic, combinând plăcerile într-o explozie de sentimente şi trăiri memorabile.
Te seduce de fiecare dată ca fiind prima zi de iubire încât te face să îndrăgostești de ea mai mult în fiecare zi, mai mult decât prima dată când imaginea ta s-a reflectat pe irisurile ei fericite de fiecare dată când te privește.
Unii zic că e mai bine în pat decât în suflet. Eu zic că e mai bine în amândouă.
Probabil că eram prost sau inconștient, dar cred că tocmai descoperisem rețeta dragostei.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-9008-85-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 490
Tip coperta Necartonat
Autor

Cathya MP

Numar pagini 490
Scroll