Ne face pl&259;cere s&259; anun&539;&259;m c&259; a ap&259;rut a 111-a carte a lui Grid Modorcea la aceea&537;i prestigioas&259; Editur&259; a Scriitorilor Este o carte de povestiri &537;i poezii erotice &536;i unele dintre ele sunt ilustrate cu desene create anume de artistul Hora&539;iu M&259;l&259;ele Lectura c&259;r&539;ii este o savoare literar&259; Literatura român&259; înc&259; nu a dat a&537;a cevaDe altfel chiar autorul spune în

Amor si omor

de Grid Modorcea

Cod produs: 0000219499

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8824-72-7

Numar de pagini: 406

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ne face plăcere să anunțăm că a apărut a 111-a carte a lui Grid Modorcea, la aceeași prestigioasă Editură a Scriitorilor. Este o carte de povestiri și poezii erotice. Și unele dintre ele sunt ilustrate cu desene create anume de artistul Horațiu Mălăele. Lectura cărții este o savoare literară. Literatura română încă nu a dat așa ceva.

De altfel, chiar autorul spune în prefață că, deși suntem Țara Amorului, încă nu avem un tratat despre amor, cum ar trebui. Ar fi trebuit să-l scrie Caragiale. Nu l-a scris. Iată că a reușit Grid Modorcea. Așa cum prin volumul CHARTA MORALIA a reușit să împlinească visul lui Brâncuși, care a spus că dacă ar fi un cercetător al moralei, ar scrie un dicționar pe bază de paremii. Și Grid Modorcea a adunat paremii de la toate popoarele, iar pe deasupra a inclus și citate de la oameni celebri. A ieșit o carte de înțelepciune. Și AMOR ȘI OMOR o continuă. Pentru că baza înțelepciunii este Iubirea. Cartea este o istorie a erotismului, de la Sapho, Mesalina și până în zilele noastre. Acest vis a fost al omului-spectacol D.I.Suchianu, emulul lui Caragiale, așa cum mărturisea el în cartea de convorbiri TINEREȚE, AMOR, PROSTIE.

Eroticul la români are acum jaloane de sprijin puternice.

La titlurile menționate mai sus, trebuie adăugat neapărat un altul, FILMUL EROTIC, care este o enciclopedie a filmului erotic mondial. În el este inclus și studiul ESTETICA SĂRUTULUI, cu aplicații la opera lui Eminescu. Iar concretizarea literară majoră este romanul BUHARIA, o parabolă erotică originală privind istoria erotismului din perspectivă nimfomaniacă.

Așa cum spunea Sf. Pavel, din tot ceea ce există, dragostea e cea mai importantă, mai importantă chiar decât nădejdea și credința, o trilogie a desăvârșirii. Fiindcă Dragostea înseamnă Viață. Și toate drumurile duc la ea.

Volumul AMOR ȘI OMOR prezintă, sub formă epică și vers, toate fețele Amorului, de care este nedespărțit și Omorul, cum se întâmplă mai ales în lumea hispanică, însă savoarea povestirilor și poeziilor este dată de Umor. După știința noastră, este pentru prima oară în literatură când se creează această unitate a treimii Amor-Omor-Umor.

Noi vom fi scrum și fum, dar sigur urmașii noștri se vor bucura că există o asemenea comoară în bibliotecile lumii.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8824-72-7
Numar de pagini 406
Tip coperta Necartonat
Autor

Grid Modorcea

Numar pagini 406
Scroll