Roman fantastic pentru copiiAndrei b&259;ie&539;elul curios &537;i inteligent aflat în c&259;utarea unui final fericit trece printr-o serie de aventuri fantastice pe parcursul celor 21 de capitole ale romanului de debut semnat de scriitoarea Corina MilitaruGhiozdanul Dezordinea din camera lui Cartea de citire Un ghemotoc de hârtie Acestea sunt coordonatele universului cotidian ale c&259;rui limite se

Andrei si Regatul Sferelor Albe

de Corina Militaru

Cod produs: 0000211796

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-796-096-9

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Roman fantastic pentru copii

Andrei, băiețelul curios și inteligent aflat în căutarea unui final fericit, trece printr-o serie de aventuri fantastice pe parcursul celor 21 de capitole ale romanului de debut semnat de scriitoarea Corina Militaru.

Ghiozdanul. Dezordinea din camera lui. Cartea de citire. Un ghemotoc de hârtie. Acestea sunt coordonatele universului cotidian ale cărui limite se străduiește să le depășească Andrei, băiatul care se visează căutător de comori. Pentru început, își stabilește o țintă cu grad scăzut de dificultate: să identifice locul din casă în care este ascunsă colecția de timbre a tatălui său. Dar a reușit să găsească ceva cu totul și cu totul neașteptat: o carte misterioasă, cu o poveste care se scria pe măsură ce o citea.

Dintr-odată, universului cunoscut i-a luat locul o cameră întunecată și apăsătoare. Asta până a găsit un alt obiect misterios: creionul cu puteri magice. Cu ajutorul lui, Andrei a desenat ușa spre o lume de basm. Întâmplările care se conturează aici îi împlinesc în cel mai neașteptat mod cu putință dorul de aventură. Băiatul care mai devreme se lupta cu dezordinea din dormitor a devenit între timp erou de basm. Iar odată cu noul lui statut vine și o responsabilitate imensă: trebuie să salveze Regatul Sferelor Albe de întunericul necruțător care îl năpădește treptat.

Micile sfere luminoase, regina lor, înțeleptul Învățător și chiar morocănosul copac Tir sunt în pericol de a fi înghițiți de negura ce învăluie întreg tărâmul. Va reuși Andrei să îi ajute pe noii lui prieteni? Pentru a-și îndeplini visul, va fi nevoit să învețe lecția răbdării, a înțelepciunii și a altruismului.

Povestea creată de Corina Militaru are darul de a-i captiva cu ușurință pe cititorii aflați la început de drum în lumea cărților. Umorul, stilul dinamic și întâmplările palpitante sunt completate de ilustrațiile fermecătoare ale Călinei Cernat. Elementele fantastice ale poveștii se îmbină cu învățăminte prețioase despre sinceritate, prietenie și chiar ecologie.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-796-096-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Tip coperta Necartonat
Autor

Corina Militaru

Numar pagini 192
Scroll