Billy Miller tocmai a inceput clasa a doua si are mari emotii Oare e suficient de destept S-a mai si lovit la cap in vacanta In plus sta la masa cu nesuferita de Emma care il tot necajeste si a suparat-o pe doamna Silver invatatoarea lui chiar din prima zi  Marile drame ale lui Billy sunt legate de lucrurile marunte cum sa faca sa stea treaz o noapte intreaga sau cum o sa invete pe de rost poezia pentru serbare Zilele din anul lui Billy Miller

Anul lui Billy Miller

de Kevin Henkes

Cod produs: 0000230145

Editura: Arthur

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-086-467-7

Numar de pagini: 152

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Billy Miller tocmai a inceput clasa a doua si are mari emotii. Oare e suficient de destept? S-a mai si lovit la cap in vacanta. In plus, sta la masa cu nesuferita de Emma, care il tot necajeste, si a suparat-o pe doamna Silver, invatatoarea lui, chiar din prima zi. 
 
Marile drame ale lui Billy sunt legate de lucrurile marunte: cum sa faca sa stea treaz o noapte intreaga sau cum o sa invete pe de rost poezia pentru serbare. Zilele din anul lui Billy Miller se aduna ca un bulgar de zapada rostogolit pe indelete, cu toate momentele traite din plin, fie ele mai frumoase sau mai grele.

Ilustratii de Kevin Henkes.

Traducere din limba engleza de Lavinia Braniste.

Data aparitie 2022
ISBN 978-606-086-467-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 152
Tip coperta Necartonat
Autor

Kevin Henkes

Numar pagini 152
Scroll