Arhanghelul Gabriel este indragitul inger din Biblie care a anuntat „Iata va aduc vesti de mare bucurie Gabriel aduce si acum tuturor mesaje de bucurie si ii sustine pe mesagerii umani precum scriitorii artistii mestesugarii muzicienii profesorii jurnalistii si multi altii De asemenea Gabriel aduce vesti bune si ii sustine pe parinti si pe cei care se ingrijesc de copiiPrin acest set de 44 carti oracol realizat de Doreen Virtue vei primi sustinere

Arhanghelul Gabriel

de Doreen Virtue

Cod produs: 0000186180

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-0-27392-2

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Arhanghelul Gabriel este indragitul inger din Biblie, care a anuntat: „Iata, va aduc vesti de mare bucurie!". Gabriel aduce si acum, tuturor, mesaje de bucurie si ii sustine pe mesagerii umani, precum scriitorii, artistii, mestesugarii, muzicienii, profesorii, jurnalistii si multi altii. De asemenea, Gabriel aduce vesti bune si ii sustine pe parinti si pe cei care se ingrijesc de copii.

Prin acest set de 44 carti oracol realizat de Doreen Virtue, vei primi sustinere, incurajare si calauzire cu compasiune pentru indeletnicirile tale creative si de dascal. Fiecare carte o imagine superba si un mesaj pozitiv, iar ghidul alaturat te invata cum sa iti oferi tie si celorlalti o citire precisa si reda semnificatia cartilor oracol pe larg.

Setul include:
• ghid (59 pagini)
• 44 carti-oracol


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-0-27392-2
Loc aparitie Bucuresti
Autor

Doreen Virtue

Scroll