Putine actvitati par sa ne provoace atata fericire ca o calatorie sa iti faci bagajul si sa pleci undeva departe de casa intr-un loc cu altfel de obiceiuri clima peisaje Insa desi suntem inunda&355;i cu sfaturi despre unde ar trebui s&259; calatorim adesea ne intrebam de ce ar trebui sa mergem intr-un anumit loc &351;i in ce fel calatoriile noastre ar putea deveni cat mai satisfacatoareCu ajutorul unor scriitori artisti si ganditori – printre care Flaubert Edward

Arta de a calatori (editia a II a)

de Alain de Botton

Cod produs: 0000215419

Editura: VELLANT

Data aparitie: 2021

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-9801-32-1

Numar de pagini: 264

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Putine actvitati par sa ne provoace atata fericire ca o calatorie: sa iti faci bagajul si sa pleci undeva, departe de casa, intr-un loc cu altfel de obiceiuri, clima, peisaje. Insa, desi suntem inundaţi cu sfaturi despre unde ar trebui să calatorim, adesea ne intrebam de ce ar trebui sa mergem intr-un anumit loc şi in ce fel calatoriile noastre ar putea deveni cat mai satisfacatoare.

Cu ajutorul unor scriitori, artisti si ganditori – printre care Flaubert, Edward Hopper, Wordsworth si Van Gogh – bestsellerul lui Alain de BottonArta de a calatori, ofera informatii nepretuite despre subiect, de la romantismul vacantelor, la minibarurile din hoteluri, aeroporturi si obiective turistice.

Antidotul perfect pentru ghidurile care ne spun exact ce să facem cand ajungem acolo, Arta de a calatori incearca sa ne explice adevaratele motive pentru care calatorim in anumite locuri si, mai mult, ne sugereaza si cum am putea avea calatorii mai împlinite.

 

Alain de Botton este autorul a numeroase bestselleruri internationale, precum Consolarile filozofiei (2000), Cum itii poate schimba Proust viata (1997), Arhitectura fericirii (2006) sau Religia pentru atei (2012). In 2008 fondeaza la Londra The School of Life, o organizatie care propune – prin centrele din Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, Paris si Amsterdam – un tip alternativ de educatie, axat pe experientele vietii de zi cu zi. In 2009 a fondat Living Architecture, o initiativa sociala care revolutioneaza ideea de spatiu de vacanta, incurajand totodata arhitectura contemporana.


Data aparitie 2021
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-9801-32-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 264
Tip coperta Necartonat
Autor

Alain de Botton

Numar pagini 264
Scroll