Arta parentajului plin de respect este o carte pentru parinti si copii deopotriva Autoarele Sura Hart si Victoria Kindle Hodson ne propun un proces in 7 pasi prin care putem deveni acei parinti care sunt capabili sa ofere respect si siguranta emotionala structura si limite ferme dar pline de iubire cooperare si un model de comunicare empatica Cuprinde numeroase tehnici de comunicare exercitii practice activitati si instrumente validate de mii de familii din intreaga

Arta parentajului plin de respect

de Sura Hart

Cod produs: 0000202811

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-111-791-1

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Arta parentajului plin de respect este o carte pentru parinti si copii deopotriva. Autoarele, Sura Hart si Victoria Kindle Hodson, ne propun un proces in 7 pasi prin care putem deveni acei parinti care sunt capabili sa ofere respect si siguranta emotionala, structura si limite ferme, dar pline de iubire, cooperare si un model de comunicare empatica. Cuprinde numeroase tehnici de comunicare, exercitii practice, activitati si instrumente validate de mii de familii din intreaga lume.

Avand la baza Comunicarea Nonviolenta, o filosofie de viata formulata de Marshall Rosenberg, cartea porneste de la principiul ca in spatele fiecarui comportament, al nostru sau al copiilor nostri, se afla intentia de a ne implini o nevoie, iar nevoile tuturor sunt la fel de importante si de reale. Ne invata ca putem gandi si simti intr-un limbaj al compasiunii, care ofera empatie si respect si ne ajuta in intelegerea celuilalt. Vom uita acest razboi al relatiilor pe care, prin gandirea noastra plina de invinuiri, frica si neincredere, il perpetuam de generatii in familiile noastre, in salile de clasa si in societate.

*

„Cititi aceasta carte cu un jurnal si un creion alaturi, caci fiecare capitol va ofera exercitii practice si oportunitatea de a reflecta la lucrurile care conteaza cu adevarat, pentru a trai viata alaturi de cei dragi constient si intentionat.”

Monica Reu, trainer certificat al Center for Nonviolent Communication

„Din aceasta carte extrem de importanta si de practica puteti invata instrumentele si abilitatile de care aveti nevoie pentru a-i pregati cu adevarat pe copii pentru viata. […] Incercati nu doar sa cititi aceasta carte, ci sa traiti dupa aceste principii. Impartasiti-le cu partenerul de viata, cu prietenii si cu copiii vostri. Pas cu pas, cu fiecare parinte, cu fiecare familie care imbratiseaza aceste principii, vom crea o lume in care toate nevoile pot fi implinite in mod pasnic.”

Marshall B. Rosenberg, fondator al Center for Nonviolent Communication

 


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-111-791-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Autor

Sura Hart

Numar pagini 272
Scroll