În ultimul sfert de secol Seth Godin a ghidat &537;i a inspirat milioane de antreprenori marketeri lideri &537;i fani din toate categoriile sociale prin intermediul blogului s&259;u al cursurilor online prelegerilor &537;i bestsellerurilor sale Este inventatorul a nenum&259;rate idei &537;i fraze care &537;i-au f&259;cut loc în limbajul comercial de la marketingul pe baz&259; de permisiune la vaca mov triburi sau hopuri br

Asta inseamna marketing

de Seth Godin

Cod produs: 0000186811

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-349-1

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

În ultimul sfert de secol, Seth Godin a ghidat și a inspirat milioane de antreprenori, marketeri, lideri și fani din toate categoriile sociale, prin intermediul blogului său, al cursurilor online, prelegerilor și bestsellerurilor sale. Este inventatorul a nenumărate idei și fraze care și-au făcut loc în limbajul comercial, de la marketingul pe bază de permisiune la vaca mov, triburi sau hopuri

Acum, Seth Godin oferă pentru prima dată bazele cunoștințelor sale despre marketing, într-un singur ambalaj, accesibil și atemporal. În centrul abordării sale stă o idee principală: marketerii de succes nu folosesc consumatorii ca să rezolve problemele companiei lor. Ei folosesc marketingul ca să rezolve problemele altora. Nu fac doar zgomot, ci fac lumea mai bună. Marketingul cu adevărat puternic se bazează pe empatie, pe generozitate și pe muncă emoțională. 

Această carte te învață cum să identifici cel mai mic public viabil, cum să profiți de semnele și semnalele potrivite ca să-ți poziționezi oferta, cum să obții încrederea și permisiunea pieței țintă, cum să folosești poveștile pe care publicul și le spune despre statut, afiliere și dominanță, cum să remarci oportunitățile de a crea și a elibera tensiunea și cum să le oferi altora instrumentele potrivite pentru a-și atinge obiectivele. 

E timpul ca marketerii să nu mai mintă, să nu mai trimită spam și să nu se mai simtă vinovați cu privire la munca lor. E timpul să înlăturăm valorile derutante din rețelele sociale, folosind conexiuni adevărate. E timpul să nu mai irosim banii pe atenție furată, care nu va da rezultate pe termen lung. Asta înseamnă marketing oferă o abordare mai bună care se va aplica și în deceniile următoare, indiferent cum continuă să evolueze tacticile de marketing. 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-349-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Seth Godin

Numar pagini 272
Scroll