ATV-ul cu animal de ferma este un set ce contine un vehicul de tip ATV si un animal specific fermei ATV-ul este proiectat sa se ocupe de o varietate mai mare de teren decat majoritatea vehiculelor fiind ideal de avut la ferma Setul este o copie la scara redusa a ATV-ului fiind construit foarte realist si preluand si cele mai mici detalii ale modelului adevarat Setul incurajeaza creativitatea si gandirea prin invatarea elementelor de care dispune de la

Atv cu animal de ferma 1372247

Cod produs: 0000185129

Colectie: Halsall Toys Hong Kong Ltd

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
ATV-ul cu animal de ferma este un set ce contine un vehicul de tip ATV si un animal specific fermei. ATV-ul este proiectat sa se ocupe de o varietate mai mare de teren decat majoritatea vehiculelor, fiind ideal de avut la ferma! Setul este o copie la scara redusa a ATV-ului, fiind construit foarte realist si preluand si cele mai mici detalii ale modelului adevarat! Setul incurajeaza creativitatea si gandirea prin invatarea elementelor de care dispune, de la imaginea ATV-ului si pana la animalele pe care le gasesti la ferma!

 

Jucaria ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, rabdarea, creativitatea si sa creeze propriile reguli de joc.
 
 
 
 
 
ATV-ul cu animal de ferma se aseamana cu cele reale si este fabricat din materiale sigure.
 
 
 
 
 
Jucaria este recomandata copiilor peste 3 ani.

Colectie Halsall Toys Hong Kong Ltd
Scroll