Ciclul cartilor Ayurveda Instructiuni pentru viata” – este o incercare de a sintetiza cunostintele medicale Vedice antice si cele moderne de a le apropia la maxim de orizontul nostru si de stilul european de viata fiindca principalul principiu Ayurveda – stiinta vietii – suna in sanscrita desha kala patra” sau locul timpul circumstantele”        In cea de-a doua carte a ciclului vom continua sa

Ayurveda. Instructiuni pentru viata filozofiei, diagnostica, astrologie vedica

de Ikan Razdoburdin

Cod produs: 0000201557

Editura: Helen

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94143-8-5

Numar de pagini: 316

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ciclul cartilor ,,Ayurveda. Instructiuni pentru viata” – este o incercare de a sintetiza cunostintele medicale Vedice antice si cele moderne, de a le apropia la maxim de orizontul nostru si de stilul european de viata, fiindca principalul principiu Ayurveda – stiinta vietii – suna in sanscrita ,,desha, kala, patra” sau ,,locul, timpul, circumstantele”.

        In cea de-a doua carte a ciclului vom continua sa analizam bazele filosofice Ayurveda si ne vom ocupa de diagnosticarea Vedica a bolilor. In sectiunea filosofica vom tine piept inamicilor mintii, vom vorbi despre legaturile Vedelor slave si indiene, vom incerca sa rezolvam problemele familiale, probleme ce tin de educatia copiilor si, desigur, vom vorbi despre iubire, de la ea incepe totul in viata:). De asemenea, vom acorda atentie procedurilor de detoxifiere si vom invata cateva practici de yoga. Vom cunoaste bazele astrologiei Vedice, vom invata sa ascultam ritmul bolii dupa puls, sa identificam bolile dupa semnele corpului, dar si dupa alte semnalmente, care pot fi utilizate pentru autodiagnostic.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-94143-8-5
Loc aparitie Ploiesti
Numar de pagini 316
Tip coperta Necartonat
Autor

Ikan Razdoburdin

Numar pagini 316
Scroll