Prezentare carteArthur un tân&259;r francez de treizeci de ani n&259;scut în România la începutul anilor ’80 sose&537;te la Bucure&537;ti pentru a intra în posesia mo&537;tenirii l&259;sate de un unchi despre care nu &537;tie absolut nimicCând ajunge în locuin&539;a enigmaticei rude Arthur e luat în primire de un comitet de întâmpinare violent În mod limpede unchiul a dus o

Balamuc la Bucuresti

de Sylvain Audet-Gainar

Cod produs: 0000225951

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-69-6

Numar de pagini: 240

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prezentare carte

Arthur, un tânăr francez de treizeci de ani, născut în România la începutul anilor ’80, sosește la București pentru a intra în posesia moștenirii lăsate de un unchi, despre care nu știe absolut nimic.

Când ajunge în locuința enigmaticei rude, Arthur e luat în primire de un comitet de întâmpinare violent. În mod limpede, unchiul a dus o viață mult mai complexă și mai periculoasă decât crezuse el – altfel, de ce ar roi o sumedenie de personaje dubioase în jurul unui simplu proces de succesiune? Sigur, nu ajută nici faptul că unchiul a făcut parte din anturajul dictatorului, că a fost implicat într-un proiect secret sau că a fost filat de Securitate…

Pus în postura de detectiv amator, Arthur încearcă să dezlege misterul existenței unchiului său, punându-și de multe ori viața în pericol și făcând descoperiri șocante. Iar singurul lui sprijin este umorul debordant, dar și o serie de prieteni pe care și-i face pe parcursul tumultuosului sejur în oraș.

O perspectivă unică asupra societății românești din trecut și din prezent, realizată cu multă pricepere și haz.

Receptare critică

„Începând ca traducător de romane polițiste, Sylvain Audet-Găinar și-a descoperit vocația de scriitor de romane polițiste.”

George Arion

„M-a captivat imediat intriga, care începe în forță și nu slăbește niciodată ritmul.”

Suzanne Max

„Ce mi-a plăcut foarte mult la acest roman sunt ritmul lui, situațiile burlești, la fel cum burlești sunt și unele personaje. […] Bravo și mulțumesc, domnule autor, pentru acest prim text minunat.”

Colectif Polar

 

„O carte plină de culoare, care oferă o perspectivă interesantă asupra României.”

Țăndărică


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-69-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 240
Autor

Sylvain Audet-Gainar

Numar pagini 240
Scroll