Continuarea romanului CLUBUL CRIMELOR DE JOI care a stabilit noi recorduri în Marea BritanieSUNDAY TIMES 1 BESTSELLERPeste 500 000 de exemplare vândute în numai dou&259; luniJoia urm&259;toare…Elizabeth a primit o scrisoare de la un vechi coleg al&259;turi de care a trecut prin multe B&259;rbatul are nevoie de ajutorul ei Povestea lui implic&259; ni&537;te diamante furate un mafiot violent &537;i o amenin&539;are cât

Barbatul care a murit de doua ori

de Richard Osman

Cod produs: 0000229468

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-81-8

Numar de pagini: 408

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Continuarea romanului CLUBUL CRIMELOR DE JOI, care a stabilit noi recorduri în Marea Britanie
SUNDAY TIMES #1 BESTSELLER

Peste 500 000 de exemplare vândute în numai două luni

Joia următoare…

Elizabeth a primit o scrisoare de la un vechi coleg alături de care a trecut prin multe. Bărbatul are nevoie de ajutorul ei. Povestea lui implică niște diamante furate, un mafiot violent și o amenințare cât se poate de reală la adresa vieții sale.

Pe măsură ce numărul cadavrelor crește, Elizabeth îi cooptează pe Joyce, Ibrahim și Ron în căutarea nemilosului criminal. Dar dacă ar da și de urma diamantelor? N-ar fi frumos?

Însă de data aceasta prietenii noștri se confruntă cu un dușman care ar fi dispus să scoată din joc patru septuagenari fără să clipească. Poate Clubul Crimelor de Joi să-l găsească pe criminal înainte ca acesta să-i găsească pe ei?

Receptare critică
„Elegantă și amuzantă… E o încântare!” (Daily Mail)

„O lectură captivantă și emoționantă.” (Sunday Times)

„Osman s-a întors și e mai bun ca niciodată!” (Jeffery Deaver)

„După ce citiți această carte palpitantă, Joyce și ceilalți din gașcă vor fi detectivii voștri preferați.” (Independent)

„O adevărată bucurie.” (Kate Atkinson)

„Personajele lui Osman sunt minunat zugrăvite, iar rezultatul este un roman pe care îți face o reală plăcere să-l citești.” (The Observer)

Despre autor
Richard Osman este un scriitor, producător, comediant, scenarist și prezentator de televiziune britanic. Este cunoscut drept gazdă a mai multor emisiuni, printre care Pointless și Richard Osman’s House of Games, a lucrat ca director de creație pentru Endemol UK, a prezentat emisiunea Pointless de pe BBC One și este invitat frecvent la emisiuni-concurs ca Have I Got News For You, Would I Lie to You și Taskmaster.
În prezent locuiește la Londra și se bucură de succesul uriaș al primului său roman, Clubul Crimelor de Joi, lansat în septembrie 2020.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-81-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 408
Autor

Richard Osman

Numar pagini 408
Scroll