Daisy merge pentru prima oara in vacanta cu cortul si in camping se ataseaza de un pui de ciobanesc german pe care il numeste in secret Barney Cand concediul familiei se apropie de sfarsit gandul despartirii de noul prieten o amaraste pe Daisy care viseaza sa-l ia pe Barney acasa Oare cum i-ar putea convinge pe parintii ei sa i-l daruiasca PRIMA MEA LECTURA Aceasta colectie este dedicata tinerilor cititori pasionati de lectura Textele ilustrate si adaptate la nivelul de

Barney, un catelus curajos

de Holly Webb

Cod produs: 0000174734

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-2880-0

Numar de pagini: 126

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Daisy merge pentru prima oara in vacanta cu cortul si, in camping, se ataseaza de un pui de ciobanesc german pe care il numeste in secret Barney. Cand concediul familiei se apropie de sfarsit, gandul despartirii de noul prieten o amaraste pe Daisy, care viseaza sa-l ia pe Barney acasa. Oare cum i-ar putea convinge pe parintii ei sa i-l daruiasca?

 PRIMA MEA LECTURA. Aceasta colectie este dedicata tinerilor cititori pasionati de lectura. Textele ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al copiilor de varsta scolara ofera o lectura accesibila si antrenanta, cu ajutorul careia pot fi exersate fara niciun fel de dificultate abilitatile de citire.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-2880-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 126
Autor

Holly Webb

Scroll