Batalia pentru sufleteNori negri se strang pe cerul odata azur al planetei noastre dragi Suntem la un moment de rascruce Indiferent ca esti sau nu interesat de ceea ce se va intampla in urmatorii ani sigur ai fost si esti afectat mai mult sau mai putin de schimbarile produse in 2020Dupa cartile Planeta arhontilor si Demonul rosu Cristian Terran revine cu o noua carte – Batalia pentru suflete O carte care

Batalia pentru suflete

de Cristian Terran

Cod produs: 0000216066

Editura: Rotipo

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-066-050-7

Numar de pagini: 194

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Batalia pentru suflete

Nori negri se strang pe cerul odata azur al planetei noastre dragi. Suntem la un moment de rascruce. Indiferent ca esti sau nu interesat de ceea ce se va intampla in urmatorii ani, sigur ai fost si esti afectat, mai mult sau mai putin, de schimbarile produse in 2020.

Dupa cartile Planeta arhontilor si Demonul rosu, Cristian Terran revine cu o noua carte – Batalia pentru suflete. O carte care continua seria arhontilor, dar care este scrisa intr-un stil diferit. In aceasta carte suntem indemnati sa ne intoarcem la valorile noastre adevarate, la valorile morale, la gasirea si dezvoltarea virtutilor, la gasirea adevaratului Eu.

Privind schimbarile rapide ce au avut, au loc si vor continua in perioada urmatoare, o batalie se apropie. O batalie a contrastelor, a vechiului cu noul, a traditiilor cu modernismul, a progresului implementat cu brutalitate, a noilor norme, ce nu au nicio legatura cu moralitatea sau cu adevaratele legi ale Universului.

Suntem pe margine de prapastie. O schimbare e necesara! O schimbare majora! Dar aceasta schimbare ne este impusa de Negustorii de Suflete care stiu ca daca nu preiau repede controlul total asupra omului, asupra trupurilor, asupra energiilor noastre, sunt pierduti.

In aceasta perioada trebuie sa alegi o tabara! Daca nu vei face asta, tabara te va alege pe tine. Esti dispus sa lasi asta pe mana Negustorilor de Suflete? Sau vei prelua controlul asupra vietii tale?

 

 Scrisoare catre Negustorii de Suflete

–      fragment –

Ati crezut ca puteti pacali o tara intreaga, o planeta; ati facut tot ce va statea in putere pentru a trimite acest mesaj; ati inchis in case miliarde de oameni; ati schimbat destinele a milioane de persoane; ati pus botnita corpurilor noastre; aveti toate armele moderne de manipulare la dispozitie si le-ati folosit. Ce ati reusit?

Ati reusit sa treziti oameni care dormeau, ati reusit sa uniti oameni care nu se cunosteau, ati reusit sa impulsionati persoane care aveau nevoie de un impuls, ati reusit sa ne aratati adevarata voastra fata, adevarata intentie. Iar noi ne-am cunoscut pe noi insine!

Va grabiti… Stiti ca sfarsitul va e aproape. Va grabiti, faceti greseli. Va grabiti si va dati de gol! Oamenii au inceput procesul de schimbare.

Chiar daca bocancul vostru este acolo unde vreti sa fie, oamenilor nu le mai pasa. Vor invata sa rada cand voi va asteptati sa planga, vor invata sa se ajute cand voi veti vrea sa fie dezbinati, vor invata sa se dezbrace de toate programele voastre de control si manipulare.

Credeti ca ati castigat batalia cu umanitatea? Umanitatea nici nu a raspuns apelului vostru! Binele va invinge, dar e nevoie de lupta pentru asta! Lupta interioara, lupta cu demonii nostri. Cand vom castiga aceasta lupta, stiti ca sunteti pierduti. Deja o vedeti prin liniile temporale si va cutremurati! Schimbati planuri de la o zi la alta, de la o ora la alta, de la un minut la altul, sperand sa mai castigati cateva clipe efemere.

E OK. Noi avem o eternitate la dispozitie. Voi?!?


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-066-050-7
Numar de pagini 194
Autor

Cristian Terran

Numar pagini 194
Scroll