Se &537;tie c&259; lectura înseamn&259; formarea &537;i dezvoltarea imagina&539;iei a creativit&259;&539;ii a vocabularului a comunic&259;rii a culturii &537;i desigur mult&259; bucurie Iar dac&259; prezentul caiet se dovede&537;te un instrument didactic util nu numai pentru elevi ci &537;i pentru profesori &537;i p&259;rin&539;i putem spune c&259; obiectivul pe care ni l-am propus &537;i-a atins &539;intaFrumuse&539;ile naturii basme cu

Caiet de lecturi recomandate clasa I (editia a III-a)

Cod

Cod produs: 0000192417

producator

Editura: Aramis Print

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Se știe că lectura înseamnă formarea și dezvoltarea imaginației, a creativității, a vocabularului, a comunicării, a culturii și, desigur, multă bucurie. Iar dacă prezentul caiet se dovedește un instrument didactic util nu numai pentru elevi, ci și pentru profesori și părinți, putem spune că obiectivul pe care ni l-am propus și-a atins ținta.

Frumusețile naturii, basme cu zâne și prințese, întâmplări din lumea animalelor, poezii cu și despre copii, părinți și bunici, istorioare cu tâlc sunt genuri și teme care nu lipsesc din cuprinsul prezentului caiet. Toate acestea, alăturate textelor ce le aduc celor mici în atenție, printre altele, legende sau ghicitori, contribuie la bogatul și ineditul cuprins al Caietului de lecturi recomandate pentru clasa I.

Toate textele sunt însoțite de exerciții și jocuri educative și recreative, menite să îi atragă pe micuții cititori în universul fascinant al lecturii. Titluri precum Prințesa Fluture (Iulia Hasdeu), Iarna pe uliță (George Coșbuc), Motanul încălțat (Charles Perrault), Zâna Mării (Hans Christian Andersen), Fluierul fermecat (Victor Eftimiu), Cei trei purceluși (James Orchard Halliwell-Phillipps), Crăciunul copiilor (Octavian Goga), Ce miros au meseriile? (Gianni Rodari), Povestea curcubeului (Bucur Milescu) fac din această excursie literară o experiență de neuitat, îmbinând în mod natural joaca și cunoașterea.


Autor

Maria Vantu

Data aparitie 2019
Editie Editia a III a
ISBN 978-606-009-173-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 64
Numar pagini 64
Scroll