Calatorie prin traditiile Chinei este o serie de patru carticele presarate cu ilustratii incantatoare dar si cu informatii uimitoare despre sarbatorile traditionale ale Chinei si despre ritualurile ei stravechi- Iarna - Desi acum copacii sunt dezgoliti si rar se mai vad micile animale salbatice pe camp in aer se simte parfumul orhideei imperiale simbol al perfectiunii estetice asa cum spuneau chinezii din AntichitatePrima

Calatorie prin traditiile Chinei. Iarna

de Gao Chunxiang, Shao Min

Cod produs: 0000207951

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-917-0

Numar de pagini: 36

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Calatorie prin traditiile Chinei este o serie de patru carticele presarate cu ilustratii incantatoare, dar si cu informatii uimitoare despre sarbatorile traditionale ale Chinei si despre ritualurile ei stravechi.

- Iarna -
 
Desi acum copacii sunt dezgoliti si rar se mai vad micile animale salbatice pe camp, in aer se simte parfumul orhideei imperiale, simbol al perfectiunii estetice, asa cum spuneau chinezii din Antichitate.
Prima ninsoare este si un semnal pentru cultivatorii de fructe, care trebuie sa-si protejeze pomii de inghet. Acum, oamenii se strang la gura sobei si se rasfata cu cartofi dulci copti, iar in perioada Solstitiului de iarna nu lipsesc de la masa coltunasii chinezesti.
Sosirea Anului Nou inseamna sfarsitul celor trei luni de iarna. Asta inseamna ca primavara se pregateste sa reapara pe scena si incepe, astfel, un nou ciclu de 24 de termene solare.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-917-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 36
Tip coperta Cartonat
Autor

Gao Chunxiang, Shao Min

Numar pagini 36
Scroll