Setul camion de tractare si masina este un set ce contine un camion de tractare si o masinuta ambele in miniatura ce ofera o imagine foarte realista asupra modelelor adevarate Cu ajutorul acestui set poti sa iti construiesti un asemenea sistem chiar la tine acasa el preluand si detaliile cele mai mici ale modelelor reale incurajand creativitatea si gandirea prin observarea elementelor de care dispun intocmai variantelor adevarate Te poti juca cu acest set si

Camion de tractare si masina 1373872

Cod produs: 0000194959

Colectie: Halsall Toys Hong Kong Ltd

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Setul camion de tractare si masina este un set ce contine un camion de tractare si o masinuta, ambele in miniatura, ce ofera o imagine foarte realista asupra modelelor adevarate! Cu ajutorul acestui set poti sa iti construiesti un asemenea sistem chiar la tine acasa, el preluand si detaliile cele mai mici ale modelelor reale, incurajand creativitatea si gandirea prin observarea elementelor de care dispun, intocmai variantelor adevarate! Te poti juca cu acest set si sa reconstruiesti scena unei tractari de masina!

Jucaria ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, rabdarea, creativitatea si sa creeze propriile reguli de joc.
 
Setul camion de tractare si masina se aseamana cu cele reale si este fabricat din materiale sigure.
 
Jucaria este recomandata copiilor peste 3 ani.

Colectie Halsall Toys Hong Kong Ltd
Scroll