Cana personalizata Xbox din ceramica 350 ml produs licentiatUn cadou grozav pentru jucatori si iubitori de jocuri video pe consola in special pentru fani Xbox Aceasta cana este realizata din ceramica neagra si design cu logo-ul Xbox 3DEste un produs oficial cu licenta Xbox cu o capacitate de aproximativ 350 ml designul negru aducand cu consola Xbox One si prezinta simbolul X al consolei in partea frontala si logo-ul pe partea laterala a maneruluiAceasta cana

Cana 3D Xbox PP5684XB

Cod produs: 0000233040

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cana personalizata Xbox din ceramica, 350 ml, produs licentiat
Un cadou grozav pentru jucatori si iubitori de jocuri video pe consola, in special pentru fani Xbox. Aceasta cana este realizata din ceramica neagra si design cu logo-ul Xbox 3D.

Este un produs oficial cu licenta Xbox, cu o capacitate de aproximativ 350 ml, designul negru aducand cu consola Xbox One si prezinta simbolul X al consolei in partea frontala si logo-ul pe partea laterala a manerului.

Aceasta cana super-cool, supradimensionata, este acompaniamentul ideal pentru urmatoarea ta pauza de bautura la mijlocul jocului. Doar apasati pe pauza, si bucurati-va de o portie de ceai, cafea etc.


Scroll