Cana personalizata DC Comics Harley Quinn din ceramica termosensibila schimbare imagine caldrece 350 ml produs licentiat Arata-ti dragostea pentru populara eroina Harley Quinn cu aceasta cana de cafea cu licenta oficiala Aceasta cana de cafea din ceramica neagra cu o capacitate de 350 ml reactioneaza la lichidele fierbinti doar turnati bautura calda preferata si urmariti cum exteriorul canii se schimba Fie ca mergi la un latte o

Cana DC Comics Harley Quinn din ceramica, termosensibila, schimbare imagine cald/rece, 350 ml Xl PP6607DC

Cod produs: 0000233042

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cana personalizata DC Comics Harley Quinn din ceramica, termosensibila, schimbare imagine cald/rece, 350 ml, produs licentiat

 

Arata-ti dragostea pentru populara eroina Harley Quinn cu aceasta cana de cafea cu licenta oficiala. Aceasta cana de cafea din ceramica neagra cu o capacitate de 350 ml reactioneaza la lichidele fierbinti, doar turnati bautura calda preferata si urmariti cum exteriorul canii se schimba .Fie ca mergi la un latte, o cafea neagra tare sau un ceai racoritor dimineata, aceasta cana va face cu siguranta treaba fie acasa, fie la birou.

Este un cadou grozav toti fanii Harley Quinn care vor iubi aceasta cana cu designul sau supradimensionat, Produsul este ambalat intr-o cutie cadou imprimata.

Cana de 350ml cu autocolant pentru schimbarea caldurii.


DESIGN SCHIMBATOR DE CALDURA: Turnati o bautura fierbinte sau apa in aceasta cana din ceramica neagra si urmariti cum exteriorul canii se schimba pentru a dezvalui imaginea eroinei Harley Quinn.

CADOU MARE: Fii cel mai bun daruitor de cadouri, primind aceasta cana care dezvaluie caldura pentru fanul Harley Quinn din viata ta. Perfect pentru orice ocazie sau sarbatoare. Mai bine, de ce sa nu te tratezi!

CAPACITATE MARE DE 350 ml: Cu o capacitate de 350 ml, aceasta cana este mai mare decat canile de dimensiune standard.


Scroll