Testamentul unui mare ganditor o colectie de eseuri sincere si pline de intelepciune de la autorul cartilor Europa postbelica O istorie a Europei de dupa 1945 si Reflectii asupra unui secol XX uitat Reevaluari descriind o cariera de implicare intelectuala extraordinaraPrima colectie de eseuri a lui Tony Judt Reevaluari se concentra asupra Europei secolului XX in istorie si memorie Acum in Cand se schimba lucrurile vaduva lui Tony Judt istoricul Jennifer Homans a

Cand lucrurile se schimba

de Tony Judt

Cod produs: 0000170003

ISBN: 978-606-33-1688-3

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Testamentul unui mare ganditor, o colectie de eseuri sincere si pline de intelepciune de la autorul cartilor Europa postbelica. O istorie a Europei de dupa 1945 si Reflectii asupra unui secol XX uitat. Reevaluari, descriind o cariera de implicare intelectuala extraordinara.


Prima colectie de eseuri a lui Tony Judt, Reevaluari, se concentra asupra Europei secolului XX in istorie si memorie. Acum, in Cand se schimba lucrurile, vaduva lui Tony Judt, istoricul Jennifer Homans, a adunat eseuri importante de pe parcursul intregii cariere a lui Judt, care fac cronica atat a evolutiei gandirii sale, cat si a consistentei remarcabile a angajamentului sau pasionat si a elanului sau intelectual. Fie ca subiectul este saracia intelectuala a noii istorii sociale, orbirea voita a memoriei colective franceze cu privire la ceea ce li s-a intamplat evreilor din aceasta tara in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial sau provocarea morala aruncata Israelului prin asa-zisa problema palestiniana, maretia operei lui Tony Judt sta in combinatia de onestitate fara concesii, inteligenta intelectuala si claritate etica. Cand se schimba lucrurile exemplifica utilitatea, chiar necesitatea, de a fi atenti la istorie si de a nu lasa fictiunile ieftine sa ii ia locul. O demonstratie empatica a puterii unui mare istoric de a le conecta mai profund la lume asa cum a fost, cum este si cum ar trebui sa fie. Un punct final potrivit pentru o opera extraordinara.


ISBN 978-606-33-1688-3
Numar de pagini 432
Autor

Tony Judt

Scroll