In mijlocul hatisului apropiat se auzira fosnind ierburile Lupul se aseza pe toate patru picioarele si isi incorda muschii gata sa sara Daca cineva ar fi fost de fata ar fi avut prilejul sa vada cea mai ciudata intamplare lupul isi infrana saritura la jumatate dupa ce se ridicase de la pamant Sarise fara sa stie asupra cui si cand s-a pomenit in aer si-a contractat muschii si s-a oprit deodata la o inaltime de patru sau cinci coti ca sa cada

Cartea junglei

de Rudyard Kipling

Cod produs: 0000169677

Editura: Astro Impex

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8660-40-0

Numar de pagini: 144

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In mijlocul hatisului apropiat se auzira fosnind ierburile. Lupul se aseza pe toate patru picioarele si isi incorda muschii gata sa sara. Daca cineva ar fi fost de fata, ar fi avut prilejul sa vada cea mai ciudata intamplare: lupul isi infrana saritura la jumatate, dupa ce se ridicase de la pamant. Sarise fara sa stie asupra cui, si cand s-a pomenit in aer, si-a contractat muschii si s-a oprit deodata, la o inaltime de patru sau cinci coti, ca sa cada aproape in acelasi loc de unde plecase.
— E om, gemu el, un copil. Ia te uita!
In fata lui se oprise un copilas ce tinea in mana o ramura pe care se sprijinea. Era gol complet, cu trupul ars de soare si atat de mic incat abia invatase sa umble; era cea mai mica si mai nevinovata vietate care ajunsese pana acum sa intre intr-un cotlon de lupi. Se opri si uitandu-se la lup, incepu sa zambeasca.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8660-40-0
Numar de pagini 144
Tip coperta Necartonat
Autor

Rudyard Kipling

Scroll